MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
7 bedrijven gevonden
Worley België BV is een ingenieurs bureau met klanten binnen de (petro)chemische sector en raffinaderijen. Wij bieden onze klanten een breed advies en een diepgaande technische ervaring in meerdere projecten. Ons aanbod bevat de volledige kost berekening en engineering, het aankopen van materiaal en constructie. Wij staan bekend om onze inventieve aanpak, technologie.
Actemium geeft advies over, ontwerpt, realiseert en ondersteunt industriële processen. Onze activiteiten: elektriciteit & instrumentatie, IT/ICT, automatisering en mechanics & piping. Onze missie is klanten te helpen met het verbeteren van hun concurrentievoordeel en industriële prestaties.
VK Architects & Engineers heeft meer dan 400 medewerkers in dienst in België, Nederland, Luxemburg en Vietnam. Onze professionals zijn actief in Healthcare Design, Building Engineering, Industry en Infrastructure.
Wij zijn TEC, een technische projectsourcingbureau die technische expertise levert voor projecten in verschillende sectoren.
SECO is de referentie in “third party” diensten voor de bouwsector in België en het Groothertogdom Luxemburg en fungeert hierdoor als een onafhankelijke, onpartijdige en betrouwbare partner. Met 280 multidisciplinaire medewerkers ontwikkelt SECO voortdurend activiteiten in Europa en daarbuiten.
Onze missie? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij als bedrijf elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. BTV, dat zijn meer dan 400 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.
Als projectsourcing bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan.