MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
10 bedrijven gevonden
De Wind aan de Stroom organisatie is een project vennootschap opgericht met als doel Wind energie te ontwikkelen op de linker Scheldeoever van de Haven van Antwerpen. Wind aan de Stroom wenst dit te doen op een maatschappelijk verantwoorde manier en in evenwicht met alle lokale stakeholders.
Coöperatief energiebedrijf, in handen van meer als 1000 burgers, die samen investeren in hernieuwbare energieprojecten, en projecten realiseren rond energiebesparing in woningen.
Het familiebedrijf Vanraes ontwerpt, installeert, automatiseert en onderhoudt al meer dan 65 jaar elektrotechnische en waterzijdige installaties in de glastuinbouw. Voornamelijk in West-en Oost-Vlaanderen en Noord-Frankrijk. Onze klanten behoren tot de meest ondernemende tuinbouwers van West-Europa.
Eoluz is een gekende speler en gevestigde waarde op de Belgische industriële PV-markt. Met innovatieve oplossingen helpen we bedrijven, lokale overheden, investeerders, … aan duurzame energie. Onze slogan luidt: “samen bouwen aan de energie van morgen”.
Het VEB wil de klimaatdoelstellingen voor de publieke sector overtreffen door efficiënt energiebeheer. Als aankoopcentrale bieden we verschillende raamcontracten aan voor publieke diensten om energie te besparen of op te wekken. Bovendien leveren we 100% groene stroom en gas.
Bonache is al meer dan 15 jaar specialist in projectsourcing. Onze 130 vaste medewerkers zijn experten in hun domein: aankoop, logistiek, engineering, technische en algemene administratie. Onze specialisten zetten we in bij bedrijven op specifieke projecten waar hun ervaring en expertise vereist is.
Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau met vestigingen in Gent, Brussel en Antwerpen. We bieden wereldwijd oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen op het gebied van water, milieu, infrastructuur en bouw.
We are experts in market dynamics and processes, including consumer challenges in the energy & utility sectors. We like to strategically think of technology implementation and tackle operational business challenges across the entire value chains of our industries of expertise.