MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
13 bedrijven gevonden
Altez Group is een veelzijdige, geïntegreerde bouwgroep, met specialisatie in diverse sectoren van de prefab bouwwereld (industrie, agrarisch, hippisch), projectontwikkeling en HVAC. Innovatie en diversificatie staan centraal bij al onze activiteiten. Wij zijn een allround bouwbedrijf met kantoren in Tielt (B) en Oudsbergen (B) en een eigen productieafdeling voor prefab beton en een afdeling voor metaalconstructies.
Opgericht in 1965, heeft de Reynaers Group, met het hoofdkantoor in Duffel België, momenteel 2200 werknemers in 40 landen over de hele wereld en exporteert ze wereldwijd. Al meer dan 50 jaar ontwerpt Reynaers Aluminium geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor de buitenkant van gebouwen die de leef- en werkomgeving van mensen over de hele wereld verbeteren. Deze oplossingen worden door onze partners verwerkt tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Het uitgebreide productgamma wordt erkend voor de premium kwaliteit en daarom toegepast door toonaangevende architecten en bouwbedrijven wereldwijd. TOGETHER FOR BETTER Dit is ons motto. We willen een echte partner zijn en onze wereldwijde kennis delen met constructeurs, architecten en andere belanghebbenden. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein. Reynaers Aluminium is de marktleider in België; en we hebben wereldwijd een sterke marktpositie verworven. Met een jaaromzet van 426 miljoen euro in 2017 en een hoog ambitieniveau zijn we klaar voor de toekomst.
STRABAG Belgium is een 100% dochteronderneming van Ed. Z&AG en maakt deel uit van de Europese bouwgroep STRABAG SE. We streven naar een sterke positie in de Benelux voornamelijk in de utiliteitsbouw, de industriebouw en de civiele werken. Onze wereldwijde kennis en ervaring zorgen samen met de lokale uitvoering voor de realisatie van uiterst complexe projecten. Dit geeft opdrachtgevers vertrouwen in een goede afloop en extra garanties voor een geslaagde samenwerking. TEAMS WORK., nu al in meer dan 60 landen. De internationale verankering biedt STRABAG Belgium een stabiele positie in verschillende regio's en bouwsectoren, technisch hoogstaande innovatie en een sterke financiële basis. STRABAG Belgium beschikt over kantoren in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Luik
Groep Van Roey biedt een geïntegreerd bouwconcept en heeft voor elke fase in het bouwproces, m.n. vanaf het ontwerp tot en met exploitatie, een gespecialiseerde onderneming in huis. Binnen GVR zijn (o.a.) 4 algemene bouwondernemingen actief : Van Roey nv (Rijkevorsel), Vanhout.pro (Turnhout) Nys-Driesen (Turnhout) en Algemene Bouw Maes (Gent). De 4 bedrijven zijn actief in tal van sectoren : algemene bouw, industrie, zorg, sport, cultuur, residentieel .. De bedrijven verzorgen verschillende afwerkingsstadia en technieken : ruwbouw, afwerking, technieken, sleutel op de dur, renovatie/restauratie, duurzaam bouwen e.d. Vanhout.pro heeft naast haar bouwafdeling eveneens een kwalitatieve interieurafdeling, gespecialiseerd in het betere maatwerk. Groep Van Roey telt ca. 700 medewerkers, waarvan er ongeveer 500 tewerkgesteld zijn in de 4 aannemingsbedrijven. 75% van ons bediendenbestand genoot een hogere technische opleiding. Continuïteit door kwaliteit is een rode draad in de evolutie van Groep Van Roey, waarbij vertrouwen en langetermijnrelaties één van de succespeilers vormen. Dit geldt ook naar onze medewerkers toe. Daarom besteden wij ruim aandacht aan een stimulerende werkomgeving met plaats voor innovatie, creativiteit en persoonlijke ontplooiing. Onze bedrijfsfilosofie is verankerd in het letterwoord KOERS : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking. Dit geeft aan hoe we intern met elkaar en extern met onze relaties omgaan. Groep Van Roey versterkt haar organisatie jaarlijks met jonge masters in de industriële wetenschappen richting bouwkunde, die op basis van hun specifieke interesses en groeipotentieel zullen georiënteerd worden naar een diversiteit van functies. Voor deze functies zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die hun theoretische kennis willen omzetten in concrete praktijkervaring en bereid zijn zich permanent bij te scholen. Zin voor kwaliteit en samenwerking zijn hierbij onontbeerlijk
Algemene Aannemingen Van Laere NV bestaat reeds sinds 1938. Door de jaren heen zijn we een vaste waarde geworden in de bouwwereld en realiseerden we diverse soorten klasse 8 projecten. Naast de projecten in gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen,...) zijn we ook actief in de burgerlijke bouwkunde, gaande van kaaimuren tot tunnels. Dit alles maakt dat we een generalist zijn binnen de sector en dus een zeer breed scale aan expertise bezitten. Vandaag hebben we ruim 300 medewerkers in dienst die mee instaan voor het reilen en zeilen van de organisatie. De werksfeer kan best beschreven worden als open en spontaan doch met een professioneel karakter. Binnen de groep Van Laere nv hebben we eveneens twee dochterondernemingen (Thiran en Arthur Vandendorpe) waar steeds meer synergiën optreden. Dit maakt ons een betrouwbare, flexibele, maar ook stabiele partner in de bouwsector.
Als Belgische marktleider in prefab beton produceert Ergon prefab betonnen elementen voor de bouw van kunstwerken in de burgerlijke bouwkunde, industriële en commerciële gebouwen, ... 50 jaar is Ergon betrokken bij prestigieuze realisaties in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.
Wij zijn TEC, een technische projectsourcingbureau die technische expertise levert voor projecten in verschillende sectoren.
BESIX Infra is dé kennisgedreven aannemer voor wegenbouw op de Vlaamse en Brusselse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes. BESIX Infra behoort tot de top van de Belgische infrastructuurmarkt, zowel voor publieke als private opdrachtgevers.
In 2016 vierde familiebedrijf Durabrik zijn 50ste verjaardag. Met een omzet van 75 miljoen euro en 220 vaste werknemers, zijn we met onze bedrijvengroep één van de belangrijkste spelers in de residentiële bouwsector. Zoiets gaat niet vanzelf. We slagen hierin dankzij onze menselijke aanpak en zijn een bedrijf met een uitgesproken identiteit, waar waarden gedreven gewerkt wordt. Op die manier willen wij medewerkers en klanten een houvast bieden. Onze organisatie focust heel sterk op zorg voor medewerkers en op kwaliteit . Dit vormt de solide basis om te komen tot de hoogst mogelijke klantentevredenheid. Een tevredenheid die klanten ervaren in het zijn en doen van onze organisatie. In 2015 werden we uitgeroepen tot HR ambassadeur. Door onze mensgerichte en innovatieve HR aanpak weet Durabrik zich niet alleen te onderscheiden binnen de bouwsector, maar worden we ook erkend als een referentie binnen de hele HR wereld.
SECO is de referentie in “third party” diensten voor de bouwsector in België en het Groothertogdom Luxemburg en fungeert hierdoor als een onafhankelijke, onpartijdige en betrouwbare partner. Met 280 multidisciplinaire medewerkers ontwikkelt SECO voortdurend activiteiten in Europa en daarbuiten.

Pagina's