MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
17 bedrijven gevonden
Wij zin actief in 5 domeinen. Namelijk grondwerken, afbraakwerken, funderingstechnieken, infrastructuurwerken en recycling activiteiten. Er werken over de totale groep ongeveer 150 mensen voor de projecten tot een goed einde te brengen in voornamelijk Limburg, Antwerpen, Brabant en Luik.
DUBIMAX engineering is een veelzijdig ISO-gecertificeerd studie- en ingenieursbureau gevestigd in Hasselt/Halen dat u van a tot z bijstaat in de realisatie van uw bouwproject. Onze corebusiness vervat alle ingenieurswerk: van stabiliteit, speciale technieken, veiligheid tot energieadvies. Als multidisciplinair ingenieursbureau ligt onze focus op een goed totaalconcept.
MAtE BV profileert zich als een consultancy-bureau op het gebied van bouwprojecten en meer specifiek op het gebied van multidisciplinaire infrastructuurprojecten. De ervaring uit het verleden en de brede kijk op het infrastructuurlandschap zijn de sleutels tot het succes.
SOS-Ingenieur is uw aanspreekpunt voor al uw vragen over bouwen en verbouwen. Wenst u een stalen ligger te laten berekenen of bent u een bouwprobleem tegen gekomen en weet u hier geen raad mee? Ons enthousiast SOS-Ingenieur-team bestaat uit gediplomeerde bouwingenieurs die u voor elke bouwvraag en -probleem steeds het correcte bouwadvies geeft. Zo kan u steeds veilig en zeker verder met uw bouwproject.
ZDP nv is een gespecialiseerd dakwerkersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in platte, hellende en groendaken. Industriebouw, grote renovaties, werken voor overheid,... zijn slechts enkele toepassingsgebieden.
COPRO is een onpartijdige instelling voor de controle van bouwproducten. COPRO controleert en certificeert producten voor de wegenis- en infrastructuursector zoals beton en asfalt.
STABILITEIT - TECHNIEKEN - VEILIGHEIDSCOÖRDINATIE - MILIEU - EPB Als ingenieursbureau voor bouw en milieu zijn wij praktijkgericht en prijsbewust. Voor iedere opdracht onderzoeken we de mogelijkheden en beperkingen van het project. Daaruit ontwikkelen we dan een concept dat aan al uw eisen voldoet. Dit kan door de ruime ervaring van Archimedes. Ervaring met het behandelen van de stabiliteit van gebouwen en constructies. Met technische installaties. Met de opvolging van milieu- en veiligheidsverplichtingen. En met opdrachten voor zowel industrie als voor particulieren, overheid en projectontwikkelaars. Bij de oprichting in 1988 bestond Archimedes uit één ingenieur, één computer en één berekeningsprogramma. Vandaag werken 20 ingenieurs en tekenaars aan projecten in België, Duitsland, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Neem een kijkje bij 'Services'​ voor meer uitleg over de verschillende disciplines binnen Archimedes.
TCS designs and constructs industrial infrastructure for large and small companies. The company is an international benchmark in the domains of industrial Cranes and handling equipment, steel constructions and turnkey projects, serving the whole world.

Pagina's