MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
31 bedrijven gevonden
Wij zijn een algemene bouwonderneming die vooral actief is in de sector van de openbare aanbestedingen. Wij voeren bouw- en renovatiewerken uit voor steden en gemeenten, sociale huisvestingsmaatschappijen, schoolgemeenschappen enz.
Denys is een multidisciplinaire groep gespecialiseerd in water, energie, mobiliteit, bouwkunde, restauratie en speciale technieken. Door deze diversificatie is Denys een veelgevraagde partner voor complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken in Europa, Afrika, Midden-Oosten, Canada en Zuid-Amerika
M4 werkt aan vernieuwende projecten waar harmonie tussen natuur en mens centraal staan. Samenwerken op verschillende niveaus, tussen verschillende disciplines en met verschillende partners leidt tot de beste oplossingen in het bouwproces. Een verbreed perspectief, kruisbestuiving van ideeën en het kritisch inzicht in innovaties zorgt voor een degelijk doordacht en verrassend verfrissend ontwerp. Vanuit een masterplanning en een totaalconcept ontwikkelen we duurzame gebouwen en campussen. Duurzaam betekent met respect voor onze planeet, betrouwbare kwaliteit, onderhoudsvriendelijke detaillering en financiële haalbaarheid. We gebruiken onze uitgebreide expertise om onderbouwde innovatie toe te passen binnen het steeds sneller veranderend landschap van regelgevingen, procedures, veiligheidsvoorschriften en trends. We bieden tegelijk een antwoord op een aantal uitdagingen van onze maatschappij door het stimuleren van de lokale economie (materialen en mensen), door in te zetten op biodiversiteit in onze omgevingsontwerpen en door verantwoord gebruik van natuurlijke en hernieuwbare bronnen voor het realiseren van de comfortabele ruimte. M4 staat voor de 4de dimensie die we aan onze ontwerpen toevoegen. Onze projecten worden steeds gelinkt aan de tijd, de kosten en de werking. Binnen onze sterk gestructureerde organisatie werken we met een vernieuwde ontwerpmethodiek. Met BIM technologie kunnen we deze extra dimensie van onze projecten beheren. Ons ontwerpteam van zeer gemotiveerde en gedreven medewerkers steunt op meer dan 40 jaar ervaring in de bouwsector. In deze periode zijn we geëvolueerd tot een gewaardeerd architectenbureau. Wij zijn specialisten in het ontwerpen van ziekenhuizen, woon-zorgcentra, ouderenflats, scholen en kinderdagverblijven in de non-profit sector. Daarnaast werken wij op maat van onze opdrachtgevers en ontwikkelaars aan woonprojecten, kantoren en multifunctionele gebouwen.
Vader Jan en zonen Peter en Ruben runnen samen een architectenbureau dat vooral actief is in de particulieren woningbouw (zowel nieuwbouw als renovatie) enerzijds in in Projectmanagement anderzijds.Onze focus ligt op betaalbaar duurzaam (ver)bouwen.
Ons tienkoppig team beschikt over de nodige knowhow om de klant te begeleiden in alle facetten van het bouwproces. We leggen de nadruk op goede communicatie, correcte dimensionering en consequente opvolging. Ons doel is de bouwheer en/of architect op een aangename manier door het steeds groter wordende eisenpakket te loodsen. Wij verzorgen het bouwtechnische luik van uw bouwproject zonder het financiële aspect uit het oog te verliezen. Om u tijdens uw bouwavontuur optimaal te begeleiden, bieden wij de volgende diensten aan.
Studiebureel Sondex is een vaste waarde wanneer het aankomt op geotechnisch onderzoek. Wij voeren diepsonderingen en kwaliteitsonderzoek op funderingspalen uit, voor zowel industriële als particuliere projecten.

Pagina's