MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
29 bedrijven gevonden
Bonache is al meer dan 15 jaar specialist in projectsourcing. Onze 130 vaste medewerkers zijn experten in hun domein: aankoop, logistiek, engineering, technische en algemene administratie. Onze specialisten zetten we in bij bedrijven op specifieke projecten waar hun ervaring en expertise vereist is.
TCS designs and constructs industrial infrastructure for large and small companies. The company is an international benchmark in the domains of industrial Cranes and handling equipment, steel constructions and turnkey projects, serving the whole world.
Wij zijn TEC, een technische projectsourcingbureau die technische expertise levert voor projecten in verschillende sectoren.
Bij Infranea hebben wij een passie voor het 3D-ontwerpen, BIM-diensten en VR-simuleren van complexe infrastructuurwerken. Zo dragen wij bij aan de digitale transformatie van de bouwsector.
Atlas Engineering heeft als doel het ontwerpen en opvolgen van stabiliteitsstudies. In samenspraak met de bouwheer & architect, op basis van onze ervaring & rekentools en rekening houdend met de optimale uitvoeringsmethode zoeken we steeds naar de meest efficiënte en economische draagconstructie.
Bolckmans nv bouwt al jarenlang logistieke projecten en projecten voor industrie en distributie. De meest uiteenlopende gebouwtypes, magazijnen voor opslag, productiehallen, kantoren, showrooms, verkoopszalen, KMO zones, industriële gebouwen voor de voeding, koelhuizen, diepvriesruimtes, ADR, bulkstorage, hoogstapelmagazijnen en crossdockinstallaties,… werden reeds door onze ploegen gerealiseerd. Ook voor industriële renovaties is Bolckmans nv een ervaren specialist. Onze projecten zijn blijvende getuigenissen van dynamische, energiezuinige, technisch inventieve en kwalitatieve realisaties. Bolckmans nv beschikt tevens over een eigen Service Team dat u kan ondersteunen in het uitvoeren van herstellingen, onderhoudswerken, aanpassingswerken en verbouwingen. Sinds 1995 maakt Bolckmans nv deel uit van de Nederlandse groep ASVB.
Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau met vestigingen in Gent, Brussel en Antwerpen. We bieden wereldwijd oplossingen voor complexe maatschappelijke uitdagingen op het gebied van water, milieu, infrastructuur en bouw.
Gespecialiseerd in milieuwerken - bodemsanering, waterzuivering, in situ-sanering - en complexe civiele werken voor realisatie van omgevings- en recreatiewerken, bouw tankstations en containerparken
COPRO is een onpartijdige instelling voor de controle van bouwproducten. COPRO controleert en certificeert producten voor de wegenis- en infrastructuursector zoals beton en asfalt.

Pagina's