MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
23 bedrijven gevonden
Wij zin actief in 5 domeinen. Namelijk grondwerken, afbraakwerken, funderingstechnieken, infrastructuurwerken en recycling activiteiten. Er werken over de totale groep ongeveer 150 mensen voor de projecten tot een goed einde te brengen in voornamelijk Limburg, Antwerpen, Brabant en Luik.
MENTHOR is een ingenieursbureau dat industriële bedrijven begeleidt in het opzetten van hun technische organisaties en de lead neemt bij het verwezenlijken van hun technische projecten. Om een maximale service te verlenen, als single point of contact, opereert MENTHOR met 3 gespecialiseerde divisies. Deze divisies zijn THOR-Engineering, THOR-Maintenance en THOR-Safety.
ZDP nv is een gespecialiseerd dakwerkersbedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in platte, hellende en groendaken. Industriebouw, grote renovaties, werken voor overheid,... zijn slechts enkele toepassingsgebieden.
Verzinkerij Lenssen: uw beste partner tegen corrosie Wie zijn we? Verzinkerij Lenssen n.v. is een bedrijf dat gebruik maakt van thermisch verzinken (ook vaak 'galvaniseren' genoemd) voor het beschermen van ijzer of staal tegen corrosie. Bij deze techniek wordt er d.m.v. onderdompeling in een zinkbad, na uitgebreide voorbehandeling, een laagje zink aangebracht op het ijzer of staal, dat corrosie bij het te beschermen metaal voorkomt. Wij voltooien dit proces conform bijhorende normen NEN-EN-ISO 1461, NEN-EN-ISO 14713. De afgewerkte materialen kunnen de nodige inspecties ondergaan om aan de EN 1090-norm of de DASt-Richtlinie 022 te voldoen.
In de meeste productieomgevingen zijn standaard oplossingen of machines vaak niet geschikt om tot een optimaal proces te komen. Unieke processen of nieuwe producten hebben meestal een oplossing op maat nodig. Samen met de klant biedt Plakoni de best mogelijke oplossing aan, steunend op 25 jaar expertise in allerhande sectoren.
Encon is een onafhankelijk bureau dat bedrijven ondersteund met oplossingen om duurzamer te worden. Wij ondersteunen onze klanten om toekomstgericht te ondernemen en meer groei te realiseren, zodat ze met een gerust hart succesvol kunnen zijn mét impact voor de maatschappij.
COPRO is een onpartijdige instelling voor de controle van bouwproducten. COPRO controleert en certificeert producten voor de wegenis- en infrastructuursector zoals beton en asfalt.
CLOOS: uw merk voor innovatieve lastechnologie Echte meerwaarde voor onze klanten! Deze doelstelling spoort onze 800 gemotiveerde medewerkers tot topprestaties aan. We hebben ons tot doel gesteld om met onze innoverende, steeds onder reële bedrijfsomstandigheden geteste lasprocessen essentieel bij te dragen aan het economische succes van uw onderneming – en u kunt hierop vertrouwen! De focus ligt hierbij op onze procesvaardigheid bij het lassen en snijden van de meest uiteenlopende ferro- en non-ferrometalen. Wij bieden onze klanten individuele oplossingen die optimaal op hun product- en productie-eisen zijn afgestemd – ofwel in combinatie met onze flexibel configureerbare lasstroombronnen of in het kader van een makkelijk integreerbare, geautomatiseerde lasbaaninstallatie. Vakkundigheid op het gebied van processen en machinebouw tot in de perfectie. Net wat u nodig hebt, dus gewoon 'Weld your way'.

Pagina's