MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
21 bedrijven gevonden
INEOS is een jong bedrijf. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend chemisch bedrijf met een omzet van ongeveer $ 60 miljard. De meeste van onze medewerkers hebben hun hele werkzame leven in de chemische of olie-industrie doorgebracht. We gaan onbeschaamd door met het extraheren van beste praktijken van deze zeer indrukwekkende groep mensen op alle gebieden van activiteit. Wij geloven dat INEOS een verfrissende plek is om te werken en we zijn bereid om nieuwe benaderingen van zaken te omarmen.
Opgericht in 1965, heeft de Reynaers Group, met het hoofdkantoor in Duffel België, momenteel 2200 werknemers in 40 landen over de hele wereld en exporteert ze wereldwijd. Al meer dan 50 jaar ontwerpt Reynaers Aluminium geavanceerde en duurzame aluminiumoplossingen voor de buitenkant van gebouwen die de leef- en werkomgeving van mensen over de hele wereld verbeteren. Deze oplossingen worden door onze partners verwerkt tot mooie ramen, deuren en gevelsystemen. Het uitgebreide productgamma wordt erkend voor de premium kwaliteit en daarom toegepast door toonaangevende architecten en bouwbedrijven wereldwijd. TOGETHER FOR BETTER Dit is ons motto. We willen een echte partner zijn en onze wereldwijde kennis delen met constructeurs, architecten en andere belanghebbenden. Met onze open en proactieve samenwerkingen kunnen we de hoogste standaarden realiseren en samen de beste resultaten behalen in elk project, groot of klein. Reynaers Aluminium is de marktleider in België; en we hebben wereldwijd een sterke marktpositie verworven. Met een jaaromzet van 426 miljoen euro in 2017 en een hoog ambitieniveau zijn we klaar voor de toekomst.
Worley België BV is een ingenieurs bureau met klanten binnen de (petro)chemische sector en raffinaderijen. Wij bieden onze klanten een breed advies en een diepgaande technische ervaring in meerdere projecten. Ons aanbod bevat de volledige kost berekening en engineering, het aankopen van materiaal en constructie. Wij staan bekend om onze inventieve aanpak, technologie.
Kaneka Belgium nv maakt deel uit van Kaneka Corporation, een technologiegedreven Japanse multinational. In onze vestiging in Westerlo-Oevel ontwikkelen en produceren we hoogwaardige en duurzame speciality materialen voor functionele en geschuimde kunststoffen.
STRABAG Belgium is een 100% dochteronderneming van Ed. Z&AG en maakt deel uit van de Europese bouwgroep STRABAG SE. We streven naar een sterke positie in de Benelux voornamelijk in de utiliteitsbouw, de industriebouw en de civiele werken. Onze wereldwijde kennis en ervaring zorgen samen met de lokale uitvoering voor de realisatie van uiterst complexe projecten. Dit geeft opdrachtgevers vertrouwen in een goede afloop en extra garanties voor een geslaagde samenwerking. TEAMS WORK., nu al in meer dan 60 landen. De internationale verankering biedt STRABAG Belgium een stabiele positie in verschillende regio's en bouwsectoren, technisch hoogstaande innovatie en een sterke financiële basis. STRABAG Belgium beschikt over kantoren in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Luik
ARLANXEO is wereldleider op gebied van synthetisch rubber met 3900 medewerkers verspreid over 20 productiesites in 10 landen. De kernactiviteit is de ontwikkeling, productie en verkoop van synthetisch hoogkwalitatieve rubbers voor de automobiel- en bandenindustrie, de bouw en olie- en gaswinning.
Iemants is een onderdeel van de Smulders groep. Smulders is een internationaal staalconstructiebedrijf met een gevestigde reputatie in de engineering, productie, levering en montage van zware, technisch complexe en architectonische staalconstructies. Smulders heeft meer dan 1.000 werknemers.
Groep Van Roey biedt een geïntegreerd bouwconcept en heeft voor elke fase in het bouwproces, m.n. vanaf het ontwerp tot en met exploitatie, een gespecialiseerde onderneming in huis. Binnen GVR zijn (o.a.) 4 algemene bouwondernemingen actief : Van Roey nv (Rijkevorsel), Vanhout.pro (Turnhout) Nys-Driesen (Turnhout) en Algemene Bouw Maes (Gent). De 4 bedrijven zijn actief in tal van sectoren : algemene bouw, industrie, zorg, sport, cultuur, residentieel .. De bedrijven verzorgen verschillende afwerkingsstadia en technieken : ruwbouw, afwerking, technieken, sleutel op de dur, renovatie/restauratie, duurzaam bouwen e.d. Vanhout.pro heeft naast haar bouwafdeling eveneens een kwalitatieve interieurafdeling, gespecialiseerd in het betere maatwerk. Groep Van Roey telt ca. 700 medewerkers, waarvan er ongeveer 500 tewerkgesteld zijn in de 4 aannemingsbedrijven. 75% van ons bediendenbestand genoot een hogere technische opleiding. Continuïteit door kwaliteit is een rode draad in de evolutie van Groep Van Roey, waarbij vertrouwen en langetermijnrelaties één van de succespeilers vormen. Dit geldt ook naar onze medewerkers toe. Daarom besteden wij ruim aandacht aan een stimulerende werkomgeving met plaats voor innovatie, creativiteit en persoonlijke ontplooiing. Onze bedrijfsfilosofie is verankerd in het letterwoord KOERS : Kwaliteit, Openheid, Engagement, Respect en Samenwerking. Dit geeft aan hoe we intern met elkaar en extern met onze relaties omgaan. Groep Van Roey versterkt haar organisatie jaarlijks met jonge masters in de industriële wetenschappen richting bouwkunde, die op basis van hun specifieke interesses en groeipotentieel zullen georiënteerd worden naar een diversiteit van functies. Voor deze functies zoeken wij enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die hun theoretische kennis willen omzetten in concrete praktijkervaring en bereid zijn zich permanent bij te scholen. Zin voor kwaliteit en samenwerking zijn hierbij onontbeerlijk

Pagina's