MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
7 bedrijven gevonden
Altez Construction Group is een solide, menselijke en stabiele werkgever voor wie een mooie loopbaan wil uitbouwen in het ontwerp en de realisatie van innovatieve en hoogkwalitatieve industriële, hippische en agrarische gebouwen.
SESVanderHave, an international market player in the production of sugar beet seed, is specialized in every aspect of the research, breeding, biotechnology, production, processing and marketing of sugar beet seed. Working at SESVanderHave is working at a company with passion for innovation.
BESIX Infra is dé kennisgedreven aannemer voor wegenbouw op de Vlaamse en Brusselse markt, actief in wegenbouw, rioleringsaanleg, milieusanering en de aanleg van publieke ruimtes. BESIX Infra behoort tot de top van de Belgische infrastructuurmarkt, zowel voor publieke als private opdrachtgevers.
SECO is de referentie in “third party” diensten voor de bouwsector in België en het Groothertogdom Luxemburg en fungeert hierdoor als een onafhankelijke, onpartijdige en betrouwbare partner. Met 280 multidisciplinaire medewerkers ontwikkelt SECO voortdurend activiteiten in Europa en daarbuiten.
Onze missie? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij als bedrijf elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. BTV, dat zijn meer dan 400 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.
Als projectsourcing bedrijf richt Tormans zich op enerzijds technische & engineering specialisten en anderzijds administratieve profielen die actief zijn in alle sectoren. Tormans streeft naar een langetermijnrelatie met zowel haar medewerkers als klanten, die beiden centraal staan.