MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
10 bedrijven gevonden
p41 helpt bedrijven met industrie 4.0 via bepalen van business cases, tot business plan en technologische mogelijkheden met implementatie en ondersteuning voor subsidies
Gebeten door (product) innovatie en ondernemerschap in uitdagende omgevingen, met een vleugje AI als het kan. Consultancy en advies. Ideeën van 0 naar 1 helpen vormgeven. Van technische validatie tot potentieel vatbaar business model over wensbaarheidsvalidatie. Tackle the highest risks first.
Kudu is een ingenieursbureau gespecialiseerd in unieke en complexe staalconstructies. Door onze focus op creatieve oplossingen die analytisch sterk zijn, zijn we het go-to bureau voor structureel advies en stabiliteitsberekeningen.
Indea ondersteunt industriële bedrijven doorheen de energietransitie. Advies rond energie-efficiëntie, carbon footprint, maar ook de nodige administratie rond EU-ETS. Het doel: netto zero emissies tegen 2050.
VDB Engineering is een jong ingenieursbureau in volle groei. D.m.v. duurzame energieconcepten uit te werken, trachten wij de energiebehoeften van zowel particulieren als professionele klanten in een stroomversnelling te brengen.
Factor4 is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van energie-efficiëntieprojecten in gebouwen. We begeleiden gebruikers, gebouwbeheerders en eigenaars van kantoren, zorginstellingen, productiehallen en scholen bij het verduurzamen van hun gebouwen.