MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven
22 bedrijven gevonden
p41 helpt bedrijven met industrie 4.0 via bepalen van business cases, tot business plan en technologische mogelijkheden met implementatie en ondersteuning voor subsidies
Raadgevend studiebureel burgerlijke bouwkunde SMB is een onafhankelijk bouwkundig studiebureel stabiliteit gevestigd te Brecht en Antwerpen, gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en uittekenen van constructies en structuren (funderings-, beton-, staal-, houtstudies, enz.). Wij zijn actief in België en Nederland. Voor technische studies (HVAC, electrotechnische studies, sanitair, brandbestrijding, …) EPB en veiligheidscoördinatie doen wij beroep op één van onze vaste partners. Zowel architecten, ontwikkelaars, aannemers, particulieren, overheidsdiensten als publieke instellingen doen beroep op onze diensten.
Gebeten door (product) innovatie en ondernemerschap in uitdagende omgevingen, met een vleugje AI als het kan. Consultancy en advies. Ideeën van 0 naar 1 helpen vormgeven. Van technische validatie tot potentieel vatbaar business model over wensbaarheidsvalidatie. Tackle the highest risks first.

Pagina's