MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / TECHNISCH BUREAU VERBRUGGHEN V.Z.W.

Bedrijfsgegevens

Neerveldstraat 109 bus 6
1200 Brussel
België
251-500 werknemers

Caroline Willems
Commercieel directieassistente
+32 (0)3 633 51 93
com@btvcontrol.be
Linkedin

TECHNISCH BUREAU VERBRUGGHEN V.Z.W.

Onze missie? Ongevallen voorkomen, zowel bij u thuis als op de werkvloer. Daar zijn wij als bedrijf elke dag mee bezig. Wij proberen u steeds op de meest efficiënte manier verder te helpen. BTV, dat zijn meer dan 400 medewerkers met al hun kennis en ervaring die we al 90 jaar samen opbouwen.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Caroline Willems
Commercieel directieassistente
+32 (0)3 633 51 93
com@btvcontrol.be
Linkedin

Na een lange carrière besliste ik in 2013 om een overstap te maken naar BTV. Ik heb altijd een enorme waardering gehad voor de techniekers uit de keuringswereld en vond deze ommezwaai naar keurder Hijs- en hefwerktuigen dan ook een unieke kans. Ik ben dagelijks met mijn bedrijfswagen op de baan om grote toestellen te keuren. Zo krijg ik de kans om klanten bij te staan in hun zoektocht naar technische veiligheid. Het boeiende aan mijn job als inspecteur is de vrijheid om elke dag bij te leren maar ook nieuwe mensen te ontmoeten. Kortom, BTV is voor mij een boeiend bedrijf met boeiend mensen, zowel op de vloer als in het veld! 

Guy Dumon - Agent-onderzoeker Hijs-en hefwerktuigen

Iedere ochtend begin ik aan een nieuw avontuur, waarbij ik nieuwe mensen ontmoet in verschillende domeinen, die ik een kwaliteitscontrole van BTV kan aanbieden. Wat ik zo boeiend vind aan mijn werk is dat onze diensten werkelijk noodzakelijk zijn voor de veiligheid van mensen en ook omdat ik op die manier elke dag nieuwe gebouwen en installaties ontdek. BTV is een werkplek waar je kunt evolueren en veel kunt bijleren binnen een aangename werksfeer. 

Redouane Mimouni - Agent-onderzoeker Elektriciteit