MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / STUDIE 10 PARTNERSHIP B.V.

Bedrijfsgegevens

STUDIE 10 PARTNERSHIP B.V.
Mechelsesteenweg 193
2500 Lier
België
,
6-250 werknemers

Ing. Bart Bruyns
Zaakvoerder
+32 (0)477 28 50 69
bart.bruyns@studie10.be
LinkedIn

STUDIE 10 PARTNERSHIP B.V.

Door de zaakvoerders Werner Goris en Bart Bruyns en in 2017 versterkt met Jeroen Van Ruijssevelt als bijkomende zaakvoerder, vormt Studie10 een jong ingenieursbureau dat zich specialiseert in stabiliteitsstudies, speciale technieken, infrastructuurwerken, energieprojecten en veiligheidscoördinatie. Het studiebureau is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig en complementair team. Elke medewerker combineert een sterke technische kennis met een specifiek studiegebied waardoor we zowel in monodisciplinaire als in multidisciplinaire studies naar buiten kunnen komen met optimale resultaten.

Het bureau streeft steeds naar integrale ontwerpen die economisch geoptimaliseerd zijn naar energieverbruik, onderhoud en investering. Dit alles met aandacht voor de multifunctionaliteit. Studie10 maakt een integraal ontwerp met oog op alle aspecten van het bouwgebeuren. Zo behandelen we de economische structuren en de economische installaties niet afzonderlijk. Maar wordt er gekeken naar de integrale oplossingen. Hierdoor kunnen we rekening houden met totaalkost, onderhoud, energieverbruik en total cost of ownership.

Naast de studie bij bouw of renovatie staat studie10 ook in voor werfopvolging, controle van het onderhoud en adviesverlening bij conceptstudies of audits van gebouwen en installaties.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Ing. Bart Bruyns
Zaakvoerder
+32 (0)477 28 50 69
bart.bruyns@studie10.be
LinkedIn