MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / ROGERS B.V.

Bedrijfsgegevens

ROGERS B.V.
Noorwegenstraat 3
9940 Evergem
België
,
6-250 werknemers

ROGERS B.V.

ROGERS CORPORATION is een mondiale onderneming met productie-eenheden verspreid over de VS, Europa en China, en verkoopkantoren in Japan, Hongkong, Taiwan, Korea en Singapore. We zijn een assertieve, alerte firma wiens ‘specialty materials’ de producten van morgen mogelijk maken.

Onze naam is misschien niet zo bekend, maar telkens wanneer je naar jouw GSM grijpt, jouw laptop opstart, schoenen aantrekt of je wagen start, je op trein, tram of metro stapt of naar jouw horloge kijkt, zitten wij er voor een stukje tussen.

Wist je dat…

… jouw GSM gemiddeld een 8-tal ROGERS componenten bevat?

… de grote meerderheid van alle printplaten in 4G- en 5G- basisstations gemaakt worden uit ROGERS' ACS-materialen?

... hogesnelheidstreinen 320km/u kunnen halen door ROGERS’ stroomverdelings-componenten?

… ROGERS een splinternieuwe productielijn voor Poron in Evergem bouwt. Poron is een industrieel polyurethaan dat duurzame, langdurige prestaties in industriële toepassingen levert. Het materiaal is onder andere zeer schokabsorberend, waardoor het zich ideaal leent voor bescherming en demping, onder andere in elektrische voertuigen en toestellen, kleding met valbescherming en schoenzolen.

Je merkt het, ROGERS is een groeiende onderneming die continu investeert in nieuwe producten, in nieuwe markten en in nieuwe mensen, zoals jij.

ROGERS’ visie :

 Helping to Power, Protect and connect our world

Onze missie is om onze wereld te helpen verbeteren door innovatieve producten aan te bieden die oplossingen bieden op vlak van energie, veiligheid en connectiviteit.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens