MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / REGIE DER GEBOUWEN

Bedrijfsgegevens

REGIE DER GEOUWEN
Gulden Vlieslaan 87 bus 2
1060 Brussel
België
501-1000 werknemers

Natasja Lammens
Talent acquisition
+32 (0)2 541 71 54
natasja.lammens@buildingsagency.be
LinkedIn

REGIE DER GEBOUWEN

Zorg je er straks mee voor dat tot de verbeelding sprekende sites als het AfricaMuseum, de Kunstberg, het Jubelpark, de KBR, het Museum Kunst en Geschiedenis, het Museum voor Natuurwetenschappen of het Justitiepaleis er piekfijn bij liggen?

Of werk je samen met ons aan aangename en kwalitatieve kantoren voor de 66.000 ambtenaren van de federale overheid?

De Regie der Gebouwen is de vastgoedbeheerder van de federale staat. Haar opdracht bestaat zowel uit het beheer en onderhoud van bestaand federaal vastgoed als uit bouw-, renovatie- en restauratiewerken. De Regie der Gebouwen bestaat uit een hoofdzetel in Brussel en meerdere operationele diensten in het hele land.

De Regie der Gebouwen biedt je een moderne, aangename, kwalitatieve en motiverende werkomgeving.
Je kan er rekenen op een uitdagend en gevarieerd takenpakket, interessante arbeidsvoorwaarden, boeiende projecten, veel teamspirit, een aangename werkomgeving en een goed evenwicht tussen werk en privé.

Ontdek de 10 goede redenen om bij de Regie der Gebouwen te werken

Contactgegevens

Natasja Lammens
Talent acquisition
+32 (0)2 541 71 54
natasja.lammens@buildingsagency.be
LinkedIn

Quentin Dupont is industrieel ingenieur bij de afdeling CTI (expertisecentrum techniek en innovatie) in Brussel.

Vertel ons over je job

Ik maak technische studies op het vlak van HVAC (heating, ventilating and air conditioning), om bestekken op te stellen voor overheidsopdrachten voor de bouw van nieuwe gebouwen of de vernieuwing van installaties in bestaande gebouwen.

Mijn dagen zijn gevarieerd en bestaan uit verschillende activiteiten, zoals berekeningsnota’s toepassen, principeschema’s maken, technische installaties controleren of opmetingen doen.

Waarom doe je je job graag?

Ik werk graag bij de Regie der Gebouwen omdat de projecten heel uiteenlopend zijn en veel voldoening geven: musea, gerechtsgebouw, gevangenissen, koninklijk paleis, enz.

Er heerst ook een toffe, aangename werksfeer. Ik voel me hier goed.

Ten slotte hebben we ook nog heel wat voordelen, zoals een zeker evenwicht tussen werk en privéleven of gratis openbaar vervoer.

Welke essentiële competenties moet een medewerker van de Regie der Gebouwen hebben?

Motivatie en leergierigheid.

 

Anne De Ceuleneer werkt als industrieel ingenieur bij de operationele dienst van Brussel, voor de pijler Facility en Onderhoud.

Vertel ons over je job

Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van gebouwen van de federale staat.

Daarvoor heb ik veel contact met de diensten die in die gebouwen zijn ondergebracht. Samen denken we na over de herstellings- of onderhoudswerken die moeten gebeuren.

Op basis van dat overleg maak ik dan een dossier op voor een overheidsopdracht. Het technische gedeelte van het bestek is heel belangrijk voor ons, mensen op het terrein.

Ik moet ook de uitvoering van de werken op het terrein opvolgen.

Er zijn dus nooit twee dagen hetzelfde: op sommige dagen ga ik naar de werf, op andere dagen heb ik vergaderingen, en op nog andere dagen doe ik kantoorwerk.

Waarom doe je je job graag?

De projecten zijn heel gevarieerd en heel interessant, en je kunt snel ervaring opdoen. Achter de schermen kijken van overheidsgebouwen boeit me ook.

Wat ik ten slotte enorm apprecieer, zijn de goede arbeidsomstandigheden die de Regie der Gebouwen biedt: we kunnen zelf ons werk plannen, er is heel veel flexibiliteit.

Welke essentiële competenties moet een medewerker van de Regie der Gebouwen hebben?

Geduld, organisatorische vaardigheden, zelfstandig kunnen werken en leergierigheid!