MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / COLRUYT GROUP SERVICES N.V.

Bedrijfsgegevens

Edingensesteenweg 196
1500 Halle
België
meer dan 1000 werknemers

Sandy Tricarico

Talent Acquisition support

sandy.tricarico@colruytgroup.com

 

COLRUYT GROUP SERVICES N.V.

30.000 medewerkers, tientallen merken en bedrijven, en 1 duurzame blik op de toekomst, dat is een job bij Colruyt Group. Logisch dat de familie van bedrijven altijd op zoek is naar nieuw talent in diverse vakgebieden zoals techniek, procesoptimalisatie & IT, verkoop, logistiek, HR, marketing & communicatie en financiën.
Werken bij Colruyt Group is ‘Anders werken’. Dat merk je vanaf dag 1, in welke functie of job je ook terechtkomt.

De vlag van onze technische divisie - Colruyt Group Technics - dekt een gigantische lading. Van machinepark tot winkelbouw, van koeling tot R&D en farming: techniek zit overal. Net als de rest van onze medewerkers, zijn onze technische collega’s cruciaal om ervoor te zorgen dat alles vlot blijft draaien.
Een nieuwe winkel bouwen? Dat doen we bij Colruyt Group gewoon zelf! Een projectleider Bouw volgt een werf op van a tot z. Van de aanbesteding over de werfopvolging tot de uiteindelijke oplevering. Samen mikken we op innovatieve projecten voor een duurzame toekomst.

Bij ons kan je rekenen op een breed jobaanbod: of je nu projectleider of -manager bouw, maintenance & reliability engineer, projectingenieur of studie-ingenieur bent. Kortom, een waaier aan professionele en persoonlijke mogelijkheden, opleidingen en groeikansen aan het begin van en doorheen je carrière. Zo kies jij bij ons je eigen(zinnige) weg.

Als Reliability & Maintenance Engineer zorg je voor de werking van koel-,stoom-, vacuüm-, water- en stikstofinstallaties in ons voedselverwerkend bedrijf Colruyt Group Fine Food. Je doet technische analyses van defecten, werkt samen met de technische dienst, optimaliseert installaties en bent het aanspreekpunt voor productie fine food. Een zeer hands on job met impact!

Contactgegevens

Sandy Tricarico

Talent Acquisition support

sandy.tricarico@colruytgroup.com

 

Bij Colruyt Group hebben we een groot machinepark, lees hier hoe onze Reliability & Maintenance engineers het machinepark slimmer maakten.

Stein, Arno en Jurgen zetten samen met hun collega's zo'n 60 bouwprojecten per jaar op. Ontdek hier hoe ze dat elk vanuit hun eigen expertise aanpakken.