MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / COLRUYT GROUP SERVICES N.V.

Bedrijfsgegevens

Edingensesteenweg 196
1500 Halle
België
meer dan 1000 werknemers

Sandy Tricarico

Talent Acquisition support

sandy.tricarico@colruytgroup.com

 

COLRUYT GROUP SERVICES N.V.

30.000 medewerkers, tientallen merken en bedrijven, en 1 duurzame blik op de toekomst, dat is een job bij Colruyt Group. Logisch dat de familie van bedrijven altijd op zoek is naar nieuw talent in diverse vakgebieden zoals techniek, procesoptimalisatie & IT, verkoop, logistiek, HR, marketing & communicatie en financiën.
Werken bij Colruyt Group is ‘Anders werken’. Dat merk je vanaf dag 1, in welke functie of job je ook terechtkomt.

De vlag van onze technische divisie - Colruyt Group Technics - dekt een gigantische lading. Van machinepark tot winkelbouw, van koeling tot R&D en farming: techniek zit overal. Net als de rest van onze medewerkers, zijn onze technische collega’s cruciaal om ervoor te zorgen dat alles vlot blijft draaien.
Een nieuwe winkel bouwen? Dat doen we bij Colruyt Group gewoon zelf! Een projectleider Bouw volgt een werf op van a tot z. Van de aanbesteding over de werfopvolging tot de uiteindelijke oplevering. Samen mikken we op innovatieve projecten voor een duurzame toekomst.

Bij ons kan je rekenen op een breed jobaanbod: of je nu projectleider of -manager bouw, maintenance & reliability engineer, projectingenieur of studie-ingenieur bent. Kortom, een waaier aan professionele en persoonlijke mogelijkheden, opleidingen en groeikansen aan het begin van en doorheen je carrière. Zo kies jij bij ons je eigen(zinnige) weg.

Als projectingenieur Elektriciteit vernieuw, exploiteer en breid je de elektrische installaties van Colruyt Group mee uit. Ook productontwikkeling en integraties van nieuwe technologieën behoren tot je takenpakket. Reken op veel ruimte en impact!

Colruyt Group Technics is de innovatieve technische dienst van Colruyt Group. Als projectingenieur in deze afdeling maak je dus heel wat mee én kun je aan de slag in een waaier aan domeinen, van elektriciteit tot Research & Development. Welke projecten je begeleidt en hoe je job er specifiek uitziet, varieert dus per domein.

Colruyt Group, dat zijn jaarlijks heel wat (ver)bouwprojecten: winkels, kantoorgebouwen, distributiecentra ... Jij bent verantwoordelijk voor de studieprojecten binnen onze afdeling Bouw. Een boeiende job voor een bouwtechnische knobbel met interesse in duurzaam bouwen! Jij doet de studies, van het witte blad tot het moment van implementatie. Je werkt zelfstandig en gaat bij je studies heel planmatig te werk.

Je gaat als quality expert aan de slag in ons Service Center Kwaliteit. Samen met je collega’s sta je in voor de integratie en bewaking van ons kwaliteitsbeleid.

Contactgegevens

Sandy Tricarico

Talent Acquisition support

sandy.tricarico@colruytgroup.com

 

Bij Colruyt Group hebben we een groot machinepark, lees hier hoe onze Reliability & Maintenance engineers het machinepark slimmer maakten.

Stein, Arno en Jurgen zetten samen met hun collega's zo'n 60 bouwprojecten per jaar op. Ontdek hier hoe ze dat elk vanuit hun eigen expertise aanpakken.