MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / COFINIMMO N.V.

Bedrijfsgegevens

COFINIMMO N.V.
Woluwedal 58
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
België
6-250 werknemers

Steven Aernoudt
Head HR & International Communications
+32 (0)2 373 00 06
saernoudt@cofinimmo.be
LinkedIn

COFINIMMO N.V.

Cofinimmo is opgericht in 1983 en is vandaag de belangrijkste Belgische beursgenoteerde investeerder in vastgoed bestemd voor verhuring en een belangrijke speler op de Europese markt. Zij bezit een gediversifieerde portefeuille, verspreid over 4 landen : België, Frankrijk, Nederland en Duitsland, met een waarde van meer dan 3,3 miljard EUR en een totale oppervlakte van 1.800.000 m2. De belangrijkste inversteringssegmenten zijn zorgvastgoed, kantoren en distributienetten.
Cofinimmo speelt eveneens een rol in de renovatie en verbetering van de publieke en non-profit vastgoedportefeuille in België. Ze heeft verscheidene specifieke gebouwen zoals gerechtsgebouwen, brandweerkazernes of gevangenissen die op zeer lange termijn aan de overheid worden verhuurd.
Cofinimmo past als onafhankelijke vennootschap de strengste normen inzake corporate governance en duurzaamheid toe. Zij biedt haar klanten diensten en beheert haar vastgoed via een team van meer dan 120 personen dat voornamelijk vanuit Brussel actief is.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Steven Aernoudt
Head HR & International Communications
+32 (0)2 373 00 06
saernoudt@cofinimmo.be
LinkedIn