MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / CLOUDPILING

Bedrijfsgegevens

CLOUDPILING
Bruggesteenweg 311A Bus 21A
8830 Hooglede
België
1-5 werknemers

Michelle Vanhove
Founder
+32 (0)478 44 58 60
michelle.vanhove@cloudpiling.com
LinkedIn

CLOUDPILING

CloudPiling is een onafhankelijk softwarebedrijf die de allereerste webapplicatie/rekentool (SaaS) voor diepfundeerders (paalfunderingen en beschoeiingstechnieken) en geotechnische studiebureaus heeft gebouwd.

Digitalisering binnenbrengen in de bouwsector is een must. En laat dat net zijn wat softwarebedrijf CloudPiling doet met een tool die repetitieve (reken)processen automatiseert. Zo krijgen ingenieurs meer tijd en ruimte voor concept- en ontwerpwerk. Het doel is duidelijk: CloudPiling zet alles op alles om het volle potentieel van elke ingenieur te benutten. En dat komt niet alleen de ingenieurs zelf ten goede, ook ons als maatschappij.

En CloudPiling gaat verder. Niet enkel de studie, maar alle bedrijfsprocessen kunnen geïntegreerd worden waardoor de helikopterview steeds behouden blijft. CloudPiling zorgt er m.a.w. voor dat kennis terug verankerd is in uw organisatie.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van CloudPiling voor uw bedrijf? Plan jouw demo in via ons contactformulier op de website.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Michelle Vanhove
Founder
+32 (0)478 44 58 60
michelle.vanhove@cloudpiling.com
LinkedIn