MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / CLOUDPILING

Bedrijfsgegevens

CLOUDPILING
Bruggesteenweg 311A Bus 21A
8830 Hooglede
België
1-5 werknemers

Michelle Vanhove
Founder
+32 (0)478 44 58 60
michelle.vanhove@cloudpiling.com
LinkedIn

CLOUDPILING

Digitalisering binnenbrengen in de bouwsector is een must. En laat dat net zijn wat softwarebedrijf CloudPiling doet met een tool die repetitieve (reken)processen automatiseert. Zo krijgen ingenieurs en bedrijven terug tijd om analyses te maken en innovatieve vraagstukken te bestuderen. Kortom er is terug vrijheid om te focussen op waar je echt het verschil kan maken.

CloudPiling laat ingenieurs en bedrijven toe dubbel te besparen: op tijd, omdat in een minimum van tijd verschillende alternatieven berekend worden, en op materiaal, omdat de bouwkosten geoptimaliseerd worden. Met deze wereldwijd allereerste SaaS-webapplicatie voor de nichemarkt van diepfundeerders en geotechnische studiebureaus trekken de founders Thomas Zwaenepoel en Michelle Vanhove radicaal de kaart van digitalisering.

Benieuwd naar de toegevoegde waarde van CloudPiling voor uw bedrijf? Plan jouw demo in via ons contactformulier op de website.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Michelle Vanhove
Founder
+32 (0)478 44 58 60
michelle.vanhove@cloudpiling.com
LinkedIn

“Normaal ben ik sceptisch t.o.v. software, maar dit is er wel boenk op.” Tom De Coster – Medezaakvoerder – De Coster Dominique

"We waren overtuigd van de toepassing van Cloudpiling, door de ongelooflijke bezieling van de makers, de beleving waarmee zij dit product in de markt zetten en hun gezonde realistische blik naar de toekomst." Davy Maes - Bestuurder - Fundex Group