MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / BUREAU M.F.J. BOCKSTAEL N.V.

Bedrijfsgegevens

BUREAU M.F.J. BOCKSTAEL N.V.
Arenbergstraat 13
2000 Antwerpen
België
,
6-250 werknemers

Dirk Caluwaerts (CEO /  Trademark attorney)

Hoofdkantoor: Arenbergstraat 13, 2000 Antwerpen
mailadres: patents@bockstael.be

BUREAU M.F.J. BOCKSTAEL N.V.

Bureau M.F.J. Bockstael is een kwaliteitsvolle organisatie op het gebied van intellectuele eigendom. Met reeds meer dan 80 jaar ervaring in de bescherming van octrooien, merken en modellen hebben wij een solide basis om op verder te bouwen.

Is de taak van een octrooigemachtigde beperkt tot het toepassen van de octrooiwet? Neen, wij streven ernaar een ruimere dienst aan te bieden. Wij willen als octrooibureau de noden van de ondernemer begrijpen en op maat een advies bieden.

Wij staan dagelijks in voor het beschermen en handhaven van innovaties en staan garant voor een deskundige begeleiding gedurende het registratieproces van A tot Z. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en denken oplossingsgericht mee met de ondernemende klant om de beste beschermingsstrategie uit te tekenen.

Onze professionele leden van ons toekomstgericht bedrijf zijn teamplayers die niet bij de pakken blijven zitten en streven naar een excellente klantenservice inzake praktijkgericht advies.

Met de gezonde ambitie om te blijven groeien, zijn we op zoek naar een octrooi-ingenieur om ons deskundig team te vervoegen.

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Dirk Caluwaerts (CEO /  Trademark attorney)

Hoofdkantoor: Arenbergstraat 13, 2000 Antwerpen
mailadres: patents@bockstael.be

Tinneke Jacobs - European patent attorney

"Het kantoor biedt een zeer doorgedreven in house begeleiding aan met een tutor of ervaren octrooigemachtigde. Het feit dat je opleidingen of verscheidene cursussen mag volgen, spreekt mij enorm aan. Het verrijkt mij telkens iets nieuw te bestuderen en te ervaren.

Er is een ook hoge mate van zelfstandigheid qua organisatie van vb. je job, in house begeleiding en opleiding.

Het kantoor is gespecialiseerd in verscheidene technische domeinen en behandelt een grote diversiteit aan technische topics. Daarbovenop kom ik met een verscheidenheid van innovatieve klanten in contact, wat bijzonder aangenaam is."