MENU Menu
of
Jobportaal
Home / Jobportaal / Bedrijven / BONACHE N.V.

Bedrijfsgegevens

BONACHE N.V.
Vlaamsekaai 90
2000 Antwerpen
België
6-250 werknemers

Sara Van den Heuvel
Verantwoordelijke rekrutering
+32 3 238 39 19
+32 (0)499 75 28 51
vacature@bonache.be
LinkedIn

BONACHE N.V.

Bonache zorgt voor de belangrijkste grondstof in elk bedrijf: Betrokken Mensen

We nemen gespecialiseerde werknemers in dienst en zetten deze specialisten in bij bedrijven die nood hebben aan hun ervaring en expertise voor tijdelijke of langdurige projecten. Via projectsourcing ontzorgen wij al meer dan 15 jaar onze opdrachtgevers van het werkgeverschap.

Bonache is ook een erkend search & selectie kantoor en we bieden managed services aan waarbij we (een deel van) het bedrijfsproces voor onze rekening nemen.

Onze 130 vaste medewerkers zijn experten in hun domein: aankoop, logistiek, engineering, technische en algemene administratie. We zijn vooral actief in de industrie, (petro-)chemie, energie, logistiek, ...

Een geslaagd project en betrokken collega’s die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en onze resultaten.

Hoe maken wij het verschil?

  • In de eerste plaats selecteren wij op attitude
  • We streven naar langdurige samenwerking met onze medewerkers en partners. Elke medewerker krijgt een contract van onbepaalde duur
  • Daarnaast bieden we de ruimte en de kans aan onze werknemers om zich verder te ontwikkelen op verschillende domeinen
  • Tot slot hechten we veel belang aan opvolging en coaching

Betrokkenheid is onze belangrijkste waarde, het bindmiddel in ons grotere geheel. Wij trekken die waarde door op alle niveaus in onze organisatie.

 

Er zijn momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar.

Contactgegevens

Sara Van den Heuvel
Verantwoordelijke rekrutering
+32 3 238 39 19
+32 (0)499 75 28 51
vacature@bonache.be
LinkedIn

"Fijne werkgever die er écht is voor zijn mensen, vriendelijke en ongedwongen sfeer, met oog voor capaciteiten en ontwikkelingsmogelijkheden.

Happy to be Bonache!" I.K.

 

"Ik heb 7 jaar graag voor Bonache gewerkt. Omdat ik een andere weg wou inslagen ben ik daar weggegaan, anders had ik daar nog gewerkt.
Het is een heel leuke firma om voor te werken.
Als mensen mij zouden vragen waarom ik graag voor hen heb gewerkt is omdat zij een goed evenwicht tussen werk en privé, positieve bedrijfscultuur, je voelt je gewaardeerd door hen, het menselijke, zij luisteren naar jou."
N.P.

 

"Steeds een zeer vlotte samenwerking met Bonache. Ze volgen hun medewerkers goed op en zoeken samen met jou naar het geschikte profiel." L.M.

"In de periode die ik voor Bonache heb mogen werken ondervond ik een geweldige opvolging van hun personeel en hoe deze zich voelden op hun uitzendplek.
Steeds ontving ik snelle respons op mijn vragen en werd steeds op dezelfde vriendelijke manier verder geholpen.
Er werd energie gestoken in het voorzien van opleidingen om hun medewerkers nog proffesioneler op de markt te kunnen plaatsen,

en er was steeds de nodige aandacht om de Bonache collega's op tijd en stond samen te brengen in een geweldig culinair kader. (proficiat Dirk)" M.C.

"Een top bedrijf met toffe collega's waar je graag met samen werkt. Een familiaal gevoel." E.D.