MENU Menu
of
ie-net prijzen 2019
Home / ie-net prijzen 2019

ie-net prijzen 2019

ie-net organiseert de ie-net-prijzen voor alle burgerlijk, bio- en industrieel ingenieurs die in 2019 hun masterdiploma behalen. 
De wedstrijd bestaat uit twee delen: 

In een eerste ronde maken alle deelnemers een samenvatting van hun masterproef en beantwoorden o.a. vragen over de maatschappelijke relevantie, het creatieve/innovatieve aspect en ook de toepassing in de praktijk van hun eindwerk. Een jury beoordeelt alle werken. De beste 45 deelnemers – 15 burgerlijk ingenieurs, 15 bio-ingenieurs en 15 industrieel ingenieurs – gaan naar de finale. 

Alle finalisten krijgen de kans om vrijblijvend deel te nemen aan een gratis opleiding wetenschappelijke presentatietechnieken (reële waarde bedraagt 700 euro). Deze workshop kan hen helpen met het maken van de poster voor de eindronde.

De finalisten stellen hun poster op donderdag 21 november aan het publiek voor in het Congrescentrum Ter Elst te Edegem. Een professionele jury kiest binnen elke categorie ingenieurs de 3 beste. Binnen elke categorie krijgt de eerste plaats 1000€, de tweede 500€ en de derde 250€. Verder is er een persprijs, gekozen door een vakkundige persjury.Tot slot is er ook een publieksprijs waarbij de finalisten hun netwerk aanspreken om op Facebook zo veel mogelijk ‘likes’ te verzamelen voor hun poster. 

Ontdek hier de winnaars van de ie-net prijzen in 2018.

Geïnteresseerd om je kandidaat te stellen voor de ie-net prijzen? Bezorg ons de benodigde doucmenten tegen 12 oktober 2019 via ie-prijzen@ie-net.be.  

Je kan het reglement en de nodige documenten hieronder downloaden.