MENU Menu
of
Coderdojo wegostem
Home / Coderdojo en WeGoSTEM Workshops

Coderdojo en WeGoSTEM Workshops

Ben je een meisje of jongen tussen 6 en 18 jaar? Gebeten door technologie en alles waar een schermpje aan zit? Wil je je eigen app op je smartphone maken die doet wat JIJ wil, je t-shirt of schoenen pimpen met flashy lichtjes,...? Robots veranderen in brave schoothondjes of omgekeerd, of het coolste computerspel ooit ontwerpen?

Speciaal ter gelegenheid van Dag van de Wetenschap organiseert ie-net ingenieursvereniging ism CoderDojo Belgium en WeGoSTEM coole workshops, in mekaar gestoken door CoderDiva’s en Ninja’s uit eigen leeftijdsgroep! In een gezellige en ongedwongen sfeer laten we je kennismaken met programmeren, elektronica, robots en de tofste nieuwe gadgets. Voor meisjes én jongens! Reserveer zeker je plaatsje, want inschrijvingen zijn beperkt tot 60 deelnemers!

De Coderdojo en WeGoSTEM workshops staan open voor meisjes en jongens van 7 tot 18 jaar. Er is geen voorkennis vereist en deelname is volledig gratis. Om een overzicht te hebben van het aantal inschrijvingen, vragen we wel om op voorhand aan te melden, en aan te geven of we een laptop moeten reserveren. Eigen laptop mag zeker meegebracht worden! Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar toon.de.bruyn@ie-net.be