MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Ontdek Virtual Reality bij The Park Playground en ontmoet andere jonge ingenieurs voor slechts 10€!
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
14/12/2022

Ontdek Virtual Reality bij The Park Playground en ontmoet andere jonge ingenieurs voor slechts 10€!

Ie-net jongeren organiseren een spannende ontmoetingsavond voor jonge ingenieurs in The Park Playground te Antwerpen.
Ben je 30 jaar of jonger dan kan je aan een voordeeltarief van 10 € in plaats van 38 € deelnemen aan deze ontmoetingsavond. 

Voor en na de VR-belevenis bieden we je een drankje aan zodat je ondertussen elkaar kan leren kennen voor aan het VR-avontuur te beginnen.

Wat?
De eerste 30 min. van je ervaring speel je individuele VR mini games. De mini games tonen hoe immersief VR is en helpen je wennen aan de virtuele wereld. 

In het tweede deel van je ervaring speel je 30 min. samen met je team op een draadloos speelveld. Hiervoor bieden we 2 verschillende VR-belevenissen aan:

The Heist VR
Jouw SWAT-team wordt opgeroepen om een hachelijke situatie in de hoofdzetel van Fidesbank weer onder controle te krijgen. Het leven van de gegijzelden ligt in jouw handen. Meer info vind je hier.

Mission Planet X 
Ruimtereizigers, hou jullie klaar voor een avontuurlijke reis naar Planeet X! Planeet Aarde is bijna uitgeput en energie is schaars. Commander Dawson stuurt jullie daarom op missie om op zoek te gaan naar het Energie Kristal, een onuitputtelijke bron aan energie die Aarde kan redden. Slagen jullie in je missie?
Meer info hierover vind je hier.

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer
Om met het openbaar vervoer te gaan, heb je de volgende opties:
Halte: Antwerpen Museum: Tram 4, Bus 180, Bus 181, Bus 182, Bus 183
Halte: Antwerpen Bres: (700 meter wandelen): Tram 1, Tram 10, Bus 13, Bus 14

Met de auto
Momenteel zijn er bouwwerken aan de Gedempte Zuiderdokken. Hierdoor zijn zowel het wagenverkeer als parkeermogelijkheden beperkt. Indien je snel een parkeerplaats wil vinden raden wij aan te parkeren in de ondergrondse parking van Q-Park:

  • Q-Park Kooldok
    Waalse kaai 1 A, 2000 Antwerpen. De parking is bereikbaar via de Namenstraat, de uitrit bevindt zich in de Vervierstraat (naast het Fotomuseum).
  • Q-Park Steendok
    Waalsekaai 69 A 2000 Antwerpen. De parking is bereikbaar via de Scheldestraat, de uitrit bevindt zich in de Wapenstraat (naast het M HKA).

Op slimnaarantwerpen.be kan je steeds de laatste informatie terugvinden over de werken en de mogelijke hinder.

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
14/12/2022 Van: 19u00 tot 21u00
The Park Playground Antwerp Vlaamsekaai 30 2000 Antwerpen

10 € voor ie-net leden  30 jaar


38 € voor andere deelnemers