MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Evenement / Week van de Ingenieur: ie-net-prijzen 2020

Week van de Ingenieur: ie-net-prijzen 2020

Ook dit jaar strijden 45 jonge ingenieurs om een prijs voor beste masterproef Ingenieurswetenschappen, opgedeeld in de ingenieurscategorieën bio-, burgerlijk en industrieel ingenieur. Verder vallen er ook een persprijs en een publieksprijs te verdelen.

Naast de prijsuitreiking is er ook een gastlezing door ir. Sebastiaan Marynissen, die het in zijn voordracht zal hebben over de ontwikkeling van het kaartplatform Whisthub (kleurenwiezen) dat sinds de lockdown een groot succes is geworden is.

Wegens de corona-maatregelen zal dit event online worden georganiseerd. Het event is gratis. Aanmelding is verplicht via de onderstaande inschrijvingsbutton.

Er wordt een extra prijs onder de deelnemers aan het event verloot. De winnaar ontvangt een waardebon ter waarde van 250€.

Programma

19u00  Verwelkoming door Luc Taerwe, algemeen voorzitter en
            Nancy Vercammen, algemeen directeur ie-net
19u30  Whisthub, hoe een studentenproject een succes wordt
              Lezing door ir. Sebastiaan Marynissen
20u00  Uitreiking ie-net-prijzen door de juryvoorzitters
21u00  Einde
 

Over de gastspreker:


Sebastiaan Marynissen is van opleiding burgerlijk ingenieur bouwkunde en werkzaam als R&D Engineer bij BuildSoft. Met een sterke interesse voor informatica begon hij tijdens zijn studententijd met de ontwikkeling van een website om online te kunnen kleurenwiezen. Hoewel oorspronkelijk bedoeld als persoonlijk leerproject, leidde dit na vele prototypes in december 2019 tot de publiek toegankelijke website www.whisthub.com. Nu het coronavirus fysiek met elkaar kaarten zo goed als onmogelijk heeft gemaakt hebben duizenden kaarters de weg naar zijn website gevonden en kunnen ze op die manier hun favoriete hobby blijven uitoefenen.”

Partners

   De Week van de Ingenieur wordt mogelijk gemaakt met de steun van deze partners:

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
19/11/2020 Van: 19u00 tot 21u00
online via uw computer

Gratis.

Aanmelding verplicht.