Op 15 april zijn de geïnteresseerden onder jullie uitgenodigd op een virtuele ‘bierolade’. We hebben dan afgesproken met Werner Callebaut, een telg uit het gelijknamige choclade imperium en tevens erkend zytholoog (of bierkenner), om een voorstelling te geven hoe chocolade en bieren kunnen gekoppeld worden. Hoe gaan we daarbij op een virtuele manier te werk ?
Elkeen, die zich aanmeldt, krijgt thuis een zorgvuldig verpakt kistje bezorgd met daarin 4 flesjes met verschillende ambachtelijke streekbieren en daarbij ingesloten een doosje met 8 zeer diverse pralines, eveneens ambachtelijk gemaakt door lokale chocolatiers. Tijdens deze virtuele sessie zal Werner ons begeleiden om een harmonie te vinden bij het proeven van deze pralines met de bieren en opdat ze dan ook optimaal tot hun recht komen. Dit gebeurt allemaal zeer didactisch met allerlei tips en weetjes rond het degusteren van chocolade en bier en daarbij krijgen we ook een diepgaande uitleg over het ontstaan van chocolade.
Het spreekt voor zich dat meerdere gezinsleden kunnen deelnemen aan deze bierolade.
€ 35,00 per pakket voor ie-net-leden
€ 55,00 per pakket voor niet-leden