MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Evenement / Voorstelling Startbaanenquête 2024: tips om je carrière als startende ingenieur een vliegende start te geven!

Voorstelling Startbaanenquête 2024: tips om je carrière als startende ingenieur een vliegende start te geven!

Hoeveel verdien je als startende ingenieur? Wanneer start je met solliciteren?  Wat kan je doen zodat je CV opvalt? Is project sourcing evenwaardig als werken in vast dienstverband? Welke soort jobs kan je uitoefenen als ingenieur? Krijgen startende ingenieurs een bedrijfswagen? Waarover kan ik met mijn toekomstige werkgever onderhandelen? 

Ontdek het antwoord op deze vragen en ontmoet jonge ingenieurs die hun eerste werkervaring met jou delen tijdens de voorstelling van de startbaanenquête op jouw campus.  

Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens de voorstelling van de Startbaanenquête. Deze voorstelling vindt plaats op 5 verschillende campussen in Vlaanderen. 

We bespreken kort de resultaten van de Startbaanenquête die door de recent afgestudeerde ingenieurs werd ingevuld. Stel zelf vragen aan het panel bestaande uit jonge ingenieur-werknemers en rekruteerders van gerenommeerde bedrijven. Je kan tijdens de netwerkreceptie persoonlijk kennis maken met bedrijven en hun ingenieurs.

Meer info over de vijf locaties volgt binnenkort.

Deelnemende bedrijven

Contact & info

Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
15/10/2024 Van: 19u00
25/10/2024 Tot: 22u00