MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Opleiding / Leadership 360 - Hybride opleiding
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Leadership 360 - Hybride opleiding

‘The practice of Leadership is a journey, and we are all students.’
Simon Sinek


HYBRIDE OPLEIDING (live of online)

Waarover gaat de opleiding?

De profetische woorden van gedachteleider Simon Sinek zijn vandaag meer waar dan ooit.
Want meerdere trends tillen sinds het begin van deze eeuw de lat van het leidinggeven naar een almaar hoger niveau.
Diversiteit, internationalisatie, thuiswerk, mondigheid … scheppen nieuwe uitdagingen waar het simpele top-down leidinggeven van de 20ste eeuw geen raad mee weet.
Een nieuwe aanpak is daarom nodig.

Een aanpak die naast aandacht voor het zichtbare ‘Team Leadership’ ook aandacht geeft aan het onzichtbare ‘Personal Leadership’. Leidinggevenden die zich diep bewust zijn van hun eigen blind spots en zichzelf proactief ontwikkelen, kunnen excelleren in het ondersteunen van de ontwikkeling van hun medewerkers en creëren een omgeving waarin hun medewerkers het beste van zichzelf kunnen geven.

Programma - Didactische aanpak

Programma

Donderdag 11 mei 2023 van 09.30u tot 17.00u


Didactische aanpak

Tijdens deze in praktijkervaring geënte en theoretisch sterk onderbouwde opleiding maak je daarom kennis met een complete 360° aanpak, waarbij zowél de ontwikkeling van je Team Leadership vaardigheden áls de ontwikkeling van je Personal Leadership vaardigheden aan bod komen.

• Ontdek waar je staat in je Personal Leadership Journey, wat je blind spots zijn en hoe je deze kan wegwerken. Je legt daarbij de grondslag van een Persoonlijk Actieplan, waar je na de opleiding meteen verder mee aan de slag kan.• Maak daarnaast kennis met concrete aanpakken voor uitbouwen van een performant team. Leer hoe je een sterke vertrouwensbasis uitbouwt, en hoe je medewerkers kan overtuigen zonder terug te moeten vallen op je hiërarchische positie.

Ongeveer één maand na de opleiding wordt op individuele basis nog een virtuele nabespreking met de docent ingepland, vrijblijvend.

Doelgroep - Docent

Doelgroep en voorkennis

De training richt zich tot een zeer breed publiek, zowel de aspirerende, beginnende als ervaren leidinggevende, de projectmanager en de projectleider.
Er is geen voorkennis vereist.

Docent

Michael Houben, oprichter & CEO van MACH 8.

Michael’s persoonlijke missie is het ontketenen van synergetische ontwikkeling tussen mensen en de organisaties waarin ze actief zijn. Hij focust zich hierbij op het ontwikkelen van excellente teams, via de innovatieve MOMENTUM methode en inspirerende trainingen voor teamleden en teamleaders. Michael heeft meer dan 15 jaar ervaring in uiterst internationale werkomgevingen en Fortune 500 bedrijven, waarvan 10 als leidinggevende en people manager. Michael richtte voor Punch Powertrain de R&D afdeling in China op, en hervormde voor ZF Wind Power de globale Product Validation afdeling (gevestigd in België, China, Duitsland en India). Daarvoor bekwam hij een doctoraat aan de KULeuven. Michael is getrouwd en vader van 2 kinderen. Zijn hobby’s zijn mountainbiken, reizen en zich verdiepen in Personal Development en Leadership.

Contact & info

Christine Mortelmans
ie-net ingenieursvereniging vzw
Tel: 032600863
11/05/2023 Van: 09u30 tot 17u00
HYBRIDE INGENIEURSHUIS Live - Desguinlei 214 Online - zie instructies

630 € voor niet-leden
441 € voor individuele leden ie-net
441 € voor bedrijfspartners ie-net
315 € voor individuele leden ie-net <30j | >65j

bedragen vrijgesteld van btw


Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30% op je opleiding !
Enkel voor bedragen vanaf € 100.


Erkenningsnummer DV.O217461
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier

7 opleidingsuren
thema: bedrijfsstrategie


Duur van de opleiding


7 lesuren, met vrijblijvend individuele nabespreking met de docent na 1 maand.


Gerelateerde opleidingen