MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Operetteparels met Astrid Stockman en Marco Bakker
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Operetteparels met Astrid Stockman en Marco Bakker

Het European philharmonia o.l.v. Walter Proost brengt een gevarieerde programma “operetteparels” met grote bekende operettemelodieën zoals het viljalied en lippen sweigen uit die lustige wittwe, spiel auf deiner geige en lagunen walzer evenals een selectie schitterende liederen van onder andere Robert Stolz en natuurlijk de grote Strauss klassiekers.

Vocale ondersteuning door Astrid Stockman, onze eigen Belgische stersopraan, met aan haar zijde Marco Bakker, bariton, gekend als de koning van de operette. Astrid Stockman studeerde aan het Lemmensinstituut. Hierbij volgde ze een combinatie opleiding voor zowel piano als zang. Na haar studies was ze te zien op podia zoals Bozar en de Munt. Zij was soliste in verschillende grote oratoriumwerken van J.S. Bach, Mozart, Fauré, Mendelssohn, Liszt, Vivaldi en anderen. Ze maakte in 1998 deel uit van de kindercast van de musical De tovenaar van OZ, een productie van music hall. In 2022 speelt ze de rol van Miss Veavee in de musical Charlie and the chocolate factory. In 2019 werd ze derde in het televisieprogramma de slimste mens ter wereld op vier. Een jaar later trad ze aan als vaste pianiste in praatprogramma’s Vive la Vie en Vive le Vélo op eén.

Alle zitplaatsen voor het concert bevinden zich centraal op de Parterre in Kursaal Oostende. De zitplaatsen zijn gegroepeerd voor wie inschrijft via Ie-net.

Mogelijkheid tot deelname aan de receptie achteraf voor wie daarvoor additioneel inschrijft en betaalt.

Informatief

  • Inschrijving en betaling ten laatste 25 november 2022.
  • Inschrijving pas definitief na tijdige inschrijving alsook tijdige ontvangst betaling.

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir. Marc Ryckeboer
Sapa RC Profiles SA/NV
04/12/2022 Van: 15u00 tot 20u00
Casino-Kursaal Oostende Monacoplein 8400 Oostende
  • ie-net-leden / partner
    • € 45,00 p.p. (enkel optreden)
    • € 70,00 p.p. (optreden en receptie)
  • niet-leden
    • € 50,00 p.p. (enkel optreden)
    • € 80,00 p.p. (optreden en receptie)