MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Studiedag / intrafood:22 - seminaries i.s.m. ie-net expertgroep voeding

intrafood:22 - seminaries i.s.m. ie-net expertgroep voeding

Op donderdag 29 september verleent de expertgroep voeding van ie-net zijn medewerking aan het gratis seminarieprogramma van de vakbeurs intrafood:22 in Kortrijk Xpo.
Het centrale thema van die dag is "nieuwe technologieën en de impact van smart processing op productinnovatie".
Het programma werd samengesteld door het wetenschappelijk comité van de beurs o.l.v. prof. dr. ir. Koen Dewettinck (UGent) i.s.m. onze expertgroep voeding.
Een bezoek aan de beurs en deelname aan de seminaries is gratis. U dient zich wel vooraf te registreren om toegang tot de beurs te krijgen. Dit kan door te klikken op de volgende banner. (indien deze niet zichtbaar is, klik hier).

 

Programma

Volgende items staan op de agenda van donderdag 29 september ism met ie-net expertgroep voeding:

 

  • PRODUCTONTWIKKELING: VAN IDEE TOT HET SCHAP 7 MAAL SNELLER! VAN LABO TOT MARKETING EINDELIJK VOLLEDIG ERP-GEÏNTEGREERD! Arjen van Barneveld, Manager Manufacturing Operations, Siemens Digital Industries Software
  • TOEPASSINGEN, VOORDELEN EN VOORBEELDEN  VAN RADIO FREQUENTIE GOLVEN IN FOOD PROCESSING. Dr. Eric Oving, RF Food Systems
  • DE POWERHEATER, EEN SLEUTELTECHNOLOGIE VOOR OPTIMAAL TEXTUREREN VAN DIERLIJKE EN/OF PLANTAARDIGE EIWITTEN. Piet Deceunynck, Powerheater
  • OPPORTUNITIES FOR THE USE OF PULSED ELECTRIC FIELDS (PEF) IN FOOD INDUSTRY Dr. Kemal Aganovic, Head of Advanced Technologies, DIL-German Institute of Food Technologies
  • INNOVATIE IN TASTE & TEXTURE
    • Taste: Puratos
    • Texture: Cargill
  • INNOVATIES IN DE PIJPLIJN
    • INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN VAN MICROGOLFTECHNOLOGIE Yves De Bleecker, Coördinator Expertisecentrum Agro- en Biotechnologie VIVES
    • MORE ADVANCED TECHNOLOGIES IN FOOD PROCESSING Dr. Kemal Aganovic, Head of Advanced Technologies, DIL-German Institute of Food Technologies
    • MAJOR CHALLENGES FOR INNOVATIVE FOOD MANUFACTURERS IN AN EVER-CHANGING COMPLEX FOOD SYSTEM APPROACH Prof.dr.ir. Koen Dewettinck, Dept. Food Technology, Safety & Health, UGent

De lezingen worden in goede banen geleid door prof. dr. ir. Koen Dewettinck, en ingeleid door Philippe Snick, lid van onze expertgroep voeding.


Ook op woensdag 28 september is er een seminarieprogramma voorzien. Het centrale thema is dan "de huidige marktsituatie en die van morgen"

Meer info en de timing van alle seminaries vindt u op www.intrafood.be/nl/ontdek-de-beurs/seminars/


 

meer info over intrafood:22

INTRAFOOD is een 2-jaarlijkse vakbeurs; sinds 2007 vindt ze plaats in Kortrijk Xpo.
Zo is deze vakbeurs uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor alle food industry professionals betrokken bij productontwikkeling van food & beverage uit de Benelux & Noord-Frankrijk.
INTRAFOOD bundelt de meest vooraanstaande toeleveranciers uit de branche en dit in de ruimste zin van het woord: van grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten tot aanverwante diensten zoals know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting en onderzoekscentra.

meer info op www.intrafood.be

29/09/2022 Van: 10u30 tot 17u00
Kortrijk Expo Doorniksesteenweg 216 8500 Kortrijk