MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / ie-net Vrouw & Ingenieur: Peer Coaching 2022
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

ie-net Vrouw & Ingenieur: Peer Coaching 2022

Groei en persoonlijke ontwikkeling zijn erg belangrijk. Op die manier kunnen we echt realiseren wat we ambiëren, met een gevoel van vertrouwen onze functie uitoefenen, de combinatie met onze levensdromen haalbaar houden,

Een coach is een belangrijke hulpbron bij die groei en persoonlijke ontwikkeling. In veel sectoren wordt een coach ingezet om tijdelijk ondersteuning te bieden.

Wat is er speciaal aan peer coaching?
Samen met onze peer coach doorlopen we een traject dat gebaseerd is op het uitwisselen van onze ervaringen en op de bereidheid om mekaar te ondersteunen. We streven naar een relatie die zich ontwikkelt in vertrouwen en in gelijkwaardigheid. We zijn immers allebei in staat om de ander te helpen en zelf hulp te vragen en te ontvangen.

Wat biedt peer coaching?
De exclusieve ondersteuning van je peer coach in de competenties die voor jou op dit moment belangrijk zijn. Het oefenen in en het aanscherpen van coachingsvaardigheden in een veilige context. De ondersteuning van een netwerk van collega's en, indien nodig, begeleiding van ervaren coaches. Met een aantal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. We starten op 12 maart met een dag waarin je ondergedompeld wordt in de wereld van het coachen en waarbij je jouw peer coach ontmoet.

Wie?
Begeleiding door ir. Els Schrauwen, head of procurement De Lijn en ICT coach, ir. Hilde Helsen, ondernemer, coach en auteur van het boek DREAMERS who DO en ir. Valérie Tanghe, managing director Accenture en voorzitter Amazone vzw.

Programma

Peer coaching is een traject dat ongeveer een jaar zal duren.

Naast regelmatige gesprekken met je peer coach omvat het programma:

  • Startdag: 12 maart van 10:00 - 16:00 (Locatie: Het Ingenieurshuis). Tijdens de startdag word je ondergedompeld in de wereld van het coachen.
  • Mid Program follow up: 19 april van 20:00 - 21:30 (online)
  • Intervisiedag: 4 juni van 09:30 - 12:30 (Locatie: Het Ingenieurshuis). Een gezamenlijke dag met het uitwisselen van ervaring met de andere duo's.

Coaches

  • ir. Els Schrauwen, head of procurement De Lijn en ICT coach: meer info
  • ir. Hilde Helsen, ondernemer, coach en auteur van het boek DREAMERS who DO: meer info
  • ir. Valérie Tanghe, managing director Accenture en voorzitter Amazone vzw: meer info

Contact & info

ir. Britta Verhelst
BARRY CALLEBAUT BELGIUM N.V.
Dhr. Toon de Bruyn
Assistant Events & Communicatie
ie-net ingenieursvereniging vzw
12/03/2022 Van: 11u00 tot 17u00
Het Ingenieurshuis Desguinlei 214 2018 Antwerpen

€ 125,00 voor ie-net-leden / partner
€ 250,00 voor niet-leden