MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bier en chocolade: bierolade
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
15/04/2021

Bier en chocolade: bierolade

Op 15 april zijn de geïnteresseerden onder jullie uitgenodigd op een virtuele ‘bierolade’. We hebben dan afgesproken met Werner Callebaut, een telg uit het gelijknamige choclade imperium en tevens erkend zytholoog (of bierkenner), om een voorstelling te geven hoe chocolade en bieren kunnen gekoppeld worden. Hoe gaan we daarbij op een virtuele manier te werk ?

Elkeen, die zich aanmeldt, krijgt thuis een zorgvuldig verpakt kistje bezorgd met daarin 4 flesjes met verschillende ambachtelijke streekbieren en daarbij ingesloten een doosje met 8 zeer diverse pralines, eveneens ambachtelijk gemaakt door lokale chocolatiers. Tijdens deze virtuele sessie zal Werner ons begeleiden om een harmonie te vinden bij het proeven van deze pralines met de bieren en opdat ze dan ook optimaal tot hun recht komen. Dit gebeurt allemaal zeer didactisch met allerlei tips en weetjes rond het degusteren van chocolade en bier en daarbij krijgen we ook een diepgaande uitleg over het ontstaan van chocolade.

Het spreekt voor zich dat meerdere gezinsleden kunnen deelnemen aan deze bierolade.

Belangrijk:

 • Inschrijven voor 1 april a.s.
 • Jouw adres, waar het pakketje wordt geleverd, en je e-mail adres worden aan Werner Callebaut doorgegeven om jullie enkele dagen voordien het pakketje en de link te bezorgen. Na afloop worden deze gegevens door Werner Callebaut volgens de GDPR regels vernietigd. 

Opgelet

 • Uw pakket wordt verstuurd naar het adres dat vermeld staat in uw website account. Dit kan u checken via :
  surft naar onze website
  log in met uw gebruikersnaam en paswoord
  klik rechtsboven op "profiel"
 • Wenst u meer dan één pakket? Contacteer onmiddellijk ir. Fred Ceusters
  Zijn gegevens vind je hier onderaan.

Contact & info

ir. Fred Ceusters
15/04/2021 Van: 20u00 tot 21u30
ONLINE

€ 35,00 per pakket voor ie-net-leden
€ 55,00 per pakket voor niet-leden