MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Fietstocht Herkenrode - Bokrijk
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
20/09/2020

Fietstocht Herkenrode - Bokrijk

Een fietstocht is de beste keuze om een aktiviteit aan te bieden die Corona-proof is, elke deelnemer komt in zijn eigen bubbel toe, legt de fietstocht af in zijn eigen bubbel en in de Paardenstallen gelegen bij de abdijsite Herkenrode bieden we u nadien een versnapering aan met in acht name van de regels voor social distancing.

Voor diegenen die liever een wandeling maken zijn er in de omgeving van de abdijsite Herkenrode ook heel wat wandelpaden. We verzamelen op de parking van de abdijsite, voor alle deelnemers. Vanaf dit punt starten ook de lokale wandelingen. De knooppunten voor de fietsroute zullen ook beschikbaar zijn.  De tocht neemt ons, via 26 km totaal, langs de mooiste plekjes van Limburg. Kinderen zijn zeer welkom, onder begeleiding van hun ouders, in hun bubbel. We mixen dus geen bubbels met elkaar en bewaren altijd de nodige afstand tijdens de volledige activiteit.

Het fietsroutenetwerk bestaat 25 jaar in Limburg en krijgt terecht veel positieve kritieken tot zelfs in de buitenlandse pers toe. De beste manier om hiermee kennis te maken is de fietstocht van 26 km lang die we voor u uitgestippeld hebben en waarmee we aan onze leden toch een activiteit willen aanbieden ondanks alle Corona-maatregelen.

Programma

  • Vertrekpunt: 13:30 u - 13:45 u, op de parkeerplaats van de abdijsite Herkenrode
  • Adres: Herkenrodeabdij 4, 3511 Hasselt
  • Parcours: ter plaatse ontvangt u een routebeschrijving met de knooppunten die we aandoen
  • Eindpunt: 16:45 u - 17:00 u, aan de Paardenstallen op de abdijsite Herkenrode
  • Afsluiting: 17:00 u - 18:00 u in de Paardenstallen,

 

 

Extra informatie

Inschrijven tegen uiterlijk woensdag 16 september a.s.

Deze activiteit wordt gratis aangeboden aan de leden, niet-leden betalen € 20,00, de drankjes zijn met zelfbediening af te halen in de Paardenstallen

Mondmasker: elke deelnemer dient een mondmasker bij te hebben

Fiets huren: gelieve bij de inschrijving op te geven of u een fiets wenst te huren, we sturen u aansluitend informatie toe over betalende fietsenverhuur op de abdijsite van Herkenrode en aan het station van Hasselt

Er wordt ook een quiz uitgereikt die zal beoordeeld worden op het einde van de fietstocht. Vergeet dus geen pen mee te nemen, naast frisdrank , water voor onderweg.

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
ir. Bruno Carnotensis
Preventieadviseur niv 1
Bruno Carnotensis Consultancy & Freelance bvba
20/09/2020 Van: 13u30 tot 18u00
Herkenrode Abdij Herkenrodeabdij 4 3511 Hasselt
  • Gratis voor ie-net-leden / partner / kinderen
  • € 20,00 p.p. voor niet-leden 16+
  • € 10,00 p.p. voor niet-leden kinderen