MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / James Dyson - Gezocht: probleemoplossers
16/07/2020

James Dyson - Gezocht: probleemoplossers

> HIER INSCHRIJVEN

De opdracht is simpel. We zijn op zoek naar ontwerpers die anders denken, voor het maken van producten die beter werken. Ingenieurs die een iteratief ontwerpproces volgen. De juryleden - en vooral James Dyson - voelen zich aangetrokken tot ontwerpen die slimme maar eenvoudige engineeringprincipes hanteren en duidelijke problemen aanpakken. Dit jaar zal James Dyson ook kijken naar inzendingen die een duurzaamheidsprobleem aanpakken, of die duurzaam zijn ontworpen, verkregen of geproduceerd.

De James Dyson Award is de kans om zelf een uitvinder te worden. Naast het winnen van een aanzienlijke geldprijs, kan deze prijs met alle bijbehorende media-aandacht je carrière een boost geven - en een extra zetje geven om je eigen bedrijf te starten. Meedoen is simpel. De James Dyson Award is toegankelijk voor de studenten van een technische universiteit en degenen die de afgelopen vier jaar zijn afgestudeerd aan een technische opleiding. We vragen om officiële documentatie als bewijs mee te leveren. Als je niet alleen wilt werken, of als je iets anders hebt gestudeerd, maar wel een briljant idee hebt dat je wilt delen, dan kan je nog steeds deelnemen in een team. Je teamleider moet aan de kwalificerende eisen hebben voldaan, en alle teamleden moeten (of zijn geweest in de laatste vier jaar) voor minstens een semester zijn ingeschreven aan een opleiding. Registreren kan tot 16 juli.

Om jullie nog extra warm te maken, er wordt ook naast een nationale winnaar een internationale winnaar gekozen:

Sir James Dyson personally selects the international winner who wins £30,000 along with £5000 for their university. In each country a panel of national judges select a national winner and two runners up. National winners in each receive £2,000. This year we have introduced a new award – the international sustainability award. This awards the best sustainability-related entry £30,000.

Hou jullie gezond en hopelijk kunnen we elkaar wel eens ontmoeten.

James Dayson - Gezocht: PROBLEEMOPLOSSERS

> HIER INSCHRIJVEN

16 juli 2020: deadline registratie

juli - september 2020: Een jury van lokale ontwerpers en technische professionals selecteert drie inzendingen die door gaan naar de volgende fase. Een van deze wordt als Nationale Winnaar uitgeroepen, en wint een geldprijs.

oktober 2020: De laatste 20 inzendingen worden door James Dyson zelf beoordeeld. Met deze informatie selecteert James de internationale winnaar, twee tweede keuzes en de duurzaamheid winnaar.

Contact & info

Ing. Kiara Viaene
16/07/2020 Van: 06u00 tot 23u59
digitaal