MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Opleiding / Het verloop van het deskundigenonderzoek van A tot Z
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten

Het verloop van het deskundigenonderzoek van A tot Z

In deze twee modules wordt de praktische kennis en de praktijk aangereikt in verband met het verloop van een deskundigenonderzoek vanaf de aanstelling tot en met het eindpunt gevormd door de indiening van het eindverslag. De verschillende handelingen die daarbij nodig zijn komen aan bod zoals de aanvaarding van de opdracht, de verschillende soorten handelingen in de procedure (installatievergadering, plaatsbezoek, verslag van bevindingen, correspondentie, eindverslag, indienen van kostenstaat, enz.), de oproepingen voor de rechter en dergelijke meer. Alles wordt zeer praktisch gehouden met voorbeelden, checklijsten en een concrete oefening tussendoor. Bij het voleindigen van deze module zullen de cursisten voldoende bagage mee hebben om hun eerste opdrachten aan te kunnen vatten en tot een goed einde te brengen.

Programma

Het verloop van een deskundigenonderzoek van A tot Z met een leidraad voor de vergaderingen en een praktische checklist, dit verneemt u tijdens twee zaterdagvoormiddagen.
In deze modules wordt dieper ingegaan op praktische aspecten van het uitvoeren van deskundigenopdrachten. De opleiding is praktisch van aard (dus niet ex cathedra) en gebaseerd op real life cases.

Datums 
zaterdagen 6 en 13 juni 2020

Uurregeling
09.00 u : aanvang
10.30 u : pauze
11.00 u : vervolg
13.00 u : einde

Docent
Robert De Lathouwer 

Doelgroep

Ingenieurs (burgerlijk, industrieel en bio) die als gerechtsdeskundige optreden, maar de praktische ervaring daarin missen en aldus wat koud-water-vrees hebben bv. hoe begin ik eraan? Hoe leid ik de startvergadering? Hoe ziet een verslag er precies uit?

Contact & info

Christine Mortelmans
ie-net ingenieursvereniging vzw
Tel: 032600863
06/06/2020 Van: 09u00
13/06/2020 Tot: 13u00
Het Ingenieurshuis Desguinlei 214 2018 Antwerpen

niet-leden : 500 euro
individuele leden ie-net : 350 euro
ie-net partners : 350 euro
individuele leden ie-net <30j | 65j : 250 euro

Bedragen vrijgesteld van btw


Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 30% op je opleiding !


Erkenningsnummer DV.0217461
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier