MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek BD Distributiecentrum Temse
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
06/03/2020

Bedrijfsbezoek BD Distributiecentrum Temse

AFGELAST wegens coronavirus

BD wereldwijd

Becton Dickinson (BD) BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheidszorg voor een betere wereld, door het bevorderen van medische ontdekkingen, diagnostiek en het leveren van zorg. BD is een leider op het gebied van patiëntenveiligheid en veiligheid van gezondheidswerkers, en in technologieën die medisch onderzoek en klinische laboratoria mogelijk maken. Het bedrijf biedt innovatieve oplossingen die medisch onderzoek en de genomica bevorderen en de diagnostiek van infectieziekten en kanker verbeteren. 

BD heeft meer dan 65.000 medewerkers in 50 landen die nauw samenwerken met klanten en partners om de zorguitkomst te verbeteren, te zorgen voor lagere kosten voor de zorg, voor verhoogde efficiëntie, het verbeteren van de veiligheid van de zorg en het uitbreiden van de toegang tot zorg.

BD Temse

Becton-Dickinson Benelux vormt naast het distributiecentrum in Temse met de vestiging in Erembodegem de belangrijkste draaischijf van de BD-activiteiten in Europa. 

Het distributiecentrum is ontworpen om de doeltreffendheid voor het leveren naar klanten en logistieke capaciteiten aanzienlijk te versterken. 
Het materiaal dat opgeslagen ligt in het distributiecentrum varieert van injectiespuiten en naalden tot hoogtechnologische apparaten.
Wie langs de E17 rijdt, kan alvast niet naast het 38 meter hoge complex kijken. Het is een opvallend gebouw met verticale strepen in grijs, zwart en wit. 
Van hieruit worden klanten uit Europa, Midden-Oosten en Afrika bediend.

295 palletten per uur

De Europese logistieke campus met een totale oppervlakte van bijna 100.000 vierkante meter kan elke dag tot 2.000 paletten met goederen verwerken. Door de doorgedreven automatisering kunnen er 295 palletten per uur worden in- en uitgevoerd. De drie gebouwen op de campus hebben elk een eigen specifieke functie en krijgen elk een heel ander type zendingen te verwerken.

Programma

  • Welkom en introductie BD
  • Rondleiding in het Distributiecentrum
  • Uitwisseling met engineering
  • Afsluiting met hapje en drankje

Contact & info

Chris Bonte
Verantwoordelijke inschrijvingen
ie-net ingenieursvereniging vzw
Ing. Kris Beterams
Zaakvoerder
BETERAMS PROJECTS B.V.B.A.
06/03/2020 Van: 14u30 tot 17u30
BECTON DICKINSON DISTRIBUTION CENTER Laagstraat 57 9140 Temse

€ 10,00 p.p. voor ie-net-leden / partner
€ 25,00 p.p. voor niet-leden