MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Uitzonderlijk dubbelconcert met Kamus Quartet, Khatia Buniatishvili en Michael Schønwandt
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten
18/10/2019

Uitzonderlijk dubbelconcert met Kamus Quartet, Khatia Buniatishvili en Michael Schønwandt

Fire and Ice

Veel aanlokkelijker kan een dubbelprogramma niet zijn. Het vermaarde Finse Kamus Quartet opent de avond met twee werken. Starten doen ze met het erg aangrijpende Strijkkwartet nr. 6 van Stenhammar en daarna volgt Strijkkwartet nr. 3 “Some Aspects Of Peltoniemi Hintrik's Funeral March” van Aulis Sallinen, een didactisch werk dat  gebaseerd is op een populair Zweeds thema, met als doel het publiek warm te maken voor dissonanties.

Na deze intimistische opener is het de beurt aan het Belgian National Orchestra. Samen met de Georgische gastpianiste Khatia Buniatishvili brengt het orkest een groot symfonisch concert dat is gewijd aan het Scandinavische triumviraat Sibelius, Grieg en Nielsen. Dit tweede concert opent met de Kareliasuite van Sibelius, gevolg door het pianoconcerto van Grieg dat door de briljante Buniatishvili gebracht wordt. Tot slot volgt de vierde symfonie van Carl Nielsen ("De onblusbare").

Dubbelconcert is uitverkocht, maar wij hebben nog kaarten!

Bij Bozar zijn alle plaatsen uitverkocht (niet te verwonderen met deze affiche), behalve nog een paar plaatsen op de uilenbalk. In samenwerking met de Muziekacademie van Jette kunnen we toch naar het concert, met nog 10 plaatsen in rang 3 (rangen 1 en 2 zijn intussen helaas niet meer beschikbaar), die allemaal kijk geven op de handen van de pianiste!

Wie eerst komt en betaalt (betaaldatum telt), eerst maalt!

Op tijd komen!

Opgelet: de tickets worden niet op voorhand verstuurd, maar worden ter plaatse, een half uur voor het begin van het eerste concert, aan de deelnemers overhandigd.

Het eerste concert begint om 19:00 h, dus de tickets worden overhandigd van 18:30 h tot 18:50 h, waarna iedereen naar de concertzaal moet, ook de organisator die de tickets verdeelt. Wie te laat komt kan dus niet meer binnen (in de concertzalen van Bozar is er geen gsm-ontvangst, dus je kan na 18:50 h zelfs niemand meer telefonisch bereiken!) En sowieso laat het Bozar-personeel geen laatkomers binnen eens een concert begonnen is.

Definitieve bevestiging

Ook als je online betaalt en je een automatische bevestiging krijgt, zal je pas zeker zijn van je ticket nadat je van de organisator een aparte mail krijgt waarin hij je bevestigt dat je ticket gereserveerd is. (Dat komt omdat zowel de studenten van de Academie van Jette als wij in dezelfde "pool" van tickets vissen, en onze inschrijvingen dus apart moeten bevestigd worden).

 

Programma

  • 18:30 uur: Verzamelen in de grote inkomhal van Bozar
  • 18:50 uur: Ticketcontrole, en naar de concertzaal. Wie er nog niet is kan er niet meer in!!
  • 19:00 uur: Eerste concert, door het Kamus Quartet
  • 20:00 uur: Tweede concert, door het Belgian National Orchestra, Khatia Buniatishvili, onder leiding van Michael Schønwandt
  • 22:30 uur: (ongeveer) Einde

Contact & info

dr.ir. Rit Elst
Quality Manager
NXP SEMICONDUCTORS BELGIUM N.V.
dr.ir. Robrecht H. Paternoster
Voorzitter van ie-net Brabant-Brussel en ie-net Motards
GHR Partners Belgium
18/10/2019 Van: 18u30 tot 22u30
Bozar - Paleis voor Schone Kunsten Ravensteinstraat 23 1000 Brussel

Plaats in rang 3:
€ 24,00 p.p. voor leden, hun partner en inwonende kinderen
€ 49,00 p.p. voor niet-leden