Heel wat levensmiddelen zoals honing, olijfolie, vis, vlees en zuivelproducten zijn onderhevig aan frauduleuze praktijken, wat grote economische gevolgen kan creëren. De contaminantenproblematiek wordt echter steeds meer verdrongen door de problematiek omtrent voedselauthenticiteit.
Dit komt niet in het minst door de continue ontwikkeling van analytische mogelijkheden om de authenticiteit van levensmiddelen na te trekken. Hierbij denken we onder andere aan New Generation Sequencing (NGS) gebaseerd op DNA-onderzoek, en Isotope Ratio Mass Spectrometry (IRMS) gebaseerd op Stable Isotope Analyse.
Het doel van de studienamiddag is om de mogelijkheden en de beperkingen onder de loep te brengen van de diverse technieken welke kunnen aangewend worden om de authenticiteit van levensmiddelen aan te tonen, en dit aan de hand van praktijkvoorbeelden.
€ 220,00 voor niet-leden
€ 154,00 voor bedrijfspartners ie-net
€ 154,00 voor individuele leden ie-net *
€ 110,00 voor individuele leden ie-net <30j | >65j *
€ 154,00 voor leden Flanders'Food**
* factuur gaat naar het privéadres
** contacteer ons voor uw kortingscode
Alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW.
Maak gebruik van de KMO-portefeuille en bespaar tot 40% op je opleiding !
Erkenningsnummer DV.0217461
Meer weten over KMO-portefeuille? Klik hier
Subsidie ALIMENTO
Valt uw bedrijf onder Paritair Comité 220 dan kan u bijkomend genieten van een tussenkomst van € 70,00 per persoon (max. 3 per bedrijf) toegekend door Alimento.
U hoeft hiervoor geen verdere actie te ondernemen.