MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Bedrijfsbezoek aan PICANOL – Geleide wandeling in IEPER Gastronomische lunch en bezoek hotelschool TER DUINEN
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.
20/09/2018

Bedrijfsbezoek aan PICANOL – Geleide wandeling in IEPER Gastronomische lunch en bezoek hotelschool TER DUINEN

Picanol en Ieper

De Antwerpenaars moeten deze keer vroeg uit de veren om de simultane bezoeken in Ieper te starten: terwijl de technofielen een bezoek brengen aan de verschillende afdelingen van de Picanol fabrieken is voor de partners een geleide wandeling voorzien in het centrum van Ieper. Picanol (“picanolgroup.com”). Picanol is vermaard voor de ontwikkeling en productie van weefmachines. De teller staat op 175.000 geplaatste weefmachines. De groep beschikt ook over een afdeling Proferro voor de engineering en bewerking van gietijzeren stukken voor diverse marktsegmenten. En een derde afdeling Psicontrol voor de ontwikkeling van electronische oplossingen in diverse sectoren. Tijdens het 2 uur durend bezoek wandelen we met de gidsen door de gieterij, de montage afdeling en de demozaal.

 

Partnerprogramma

Het partnerprogramma voorziet in een geleide wandeling (exclusief Flanders Field Museum) in het centrum van de stad Ieper. Deze cultureel/historische rondleiding wordt geleid door Xavier Veys, ervaren en gepassioneerd gids van de Westhoek.

Hotelschool ‘Ter Duinen’ te Koksijde.

De 4 gangenmenu in restaurant Escoffier wordt een gastronomisch hoogtepunt (‘hotelschoolterduinen.be’). Deze school bestaat sinds meer dan 70 jaar en is bekend om zijn hartelijke discipline, affectieve kordaatheid, strenge goedheid en natuurlijk voor zijn creatieve gastronomie. De school leverde talrijke sterrenchefs voor restaurants in binnen- en buitenland. Ter Duinen vormt vooral jongeren voor een beroep in het horecavak (TSO – BSO – Specialisaties) maar voorziet ook in een opleiding voor volwassenen ( certificaat van kok en kelner). Senioren die zich geroepen voelen zijn toegelaten.

Na de lunch is een bezoek aan de school voorzien.

 

Programma

• 07.00 uur: Vertrek Ingenieurshuis, Desguinlaan 214, Antwerpen
• 08.00 uur: Vertrek parking Driebeek, Driebeeklaan, Gentbrugge
• 09.30 uur: Aankomst Picanol, Steverlyncklaan 15, Ieper
• 09.45 uur: Aankomst Grote Markt, Ieper (partnerprogramma)
• 11.15 uur: Vertrek Grote Markt, Ieper
• 11.30 uur: Vertrek Picanol, Ieper
• 12.15 uur: Aankomst Hotelschool Ter Duinen, Houtsaegerlaan 40, Koksijde. Er is parking voor de school en aan de overkant van de weg.
• 16.00 uur: Terugreis

Rekeningnummer gewijzigd

Let op bij inschrijving : het bankrekeningnummer van ie-net kviv senioren is gewijzigd. Het is nu BE34 7350 4815 1390. Wij raden aan om alle verwijzigingen naar het vorige nummer ite verwijderen.

Contact & info

ir. Jacques Robberechts
Mevr. Marleen Anckaert
Ledenwerking
IE-NET INGENIEURSVERENIGING V.Z.W.
20/09/2018 Van: 07u00 tot 18u00
Meerdere locaties Vertrek parking Driebeek, Driebeekstraat, Gentbrugge Vertrek ingenieurshuis, Desguinlei, Antwerpen
€ 76,00 p.p. voor ie-net leden / partner € 86,00 p.p. voor niet leden