MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender / Activiteit / Exclusief bezoek Securitas Operations Center
 De inschrijving voor dit evenement is gesloten.

Exclusief bezoek Securitas Operations Center

Securitas is wereldwijd marktleider op het vlak van security en safety en is actief in sectoren zoals statische bewaking, mobiele bewaking, technologische oplossingen, opleiding en consultancy. Door zijn wereldwijde ervaring kan Securitas inspelen op de specifieke behoeften van de klant om zo de meest efficiënte veiligheidsoplossing te vinden. In België werken bij Securitas meer dan 6000 mensen.

De technologische vooruitgang en de nieuwe tools waarover we beschikken zijn een echte meerwaarde voor onze sector. De complementariteit tussen mensen en technologie is de toekomst: meer en betere technologie betekent dat we onze mensen optimaler kunnen inzetten. Intelligente camera’s zijn computers die de modus operandi van criminaliteit inschatten. Terreur kunnen we niet uitsluiten, maar we kunnen er alles aan doen om te voorkomen of te minimaliseren. Technologie stelt ons in staat om bv. dankzij data-analyse predicitief te werken en zo kunnen onze agenten nog gerichter op risico-zones laten werken.

Securitas groeit sterk in technologische oplossingen en werft continu ingenieurs om die groei te begeleiden in R&D, Solution Engineering, Project Management, Solution Implementation.... meer informatie vind je op https://www.securitas.be/jobs/vacatures/

Programma

  • 16:00 uur: bezoek 'Securitas Operations Center' (voor de eerste groep van 8 personen, presentatie voor de andere 8 personen)
  • 17:00 uur: presentatie met de Securitas Visie, Securitas Organisatie en de mogelijkheden voor ingenieur profielen om aan de slag te gaan binnen Securitas.
  • 18:00 uur: einde bezoek

Regels bezoek

Regels bezoek

 

  • Voor dit bezoek zullen we splitsen in groepen van maximaal 8 personen om de impact van het bezoek op de operationele activiteiten te beperken. 
  • Als onderdeel van de screenings procedure die nodig is voor het bezoek vragen wij U recto verso copijen te bezorgen van de identiteitskaarten van alle deelnemers en deze door te sturen naar de organisator. 
  •  Tijdens het bezoek mogen er geen foto’s genomen worden.

Contact & info

ir. Annelies Van den Broeck
Product Owner/Business Analyst
Eni Trading and Shipping SpA
Tel: 0497320218
06/04/2018 Van: 16u00 tot 18u00
Hoofdzetel Securitas Belgie Sint-Lendriksborre 4 1120 Neder-over-Heembeek
€ 5,00 p.p. voor ie-net-leden en partner
€ 30,00 p.p. voor niet-leden