Technoladies werken aan de maatschappij van de toekomst

Kathleen Van Damme en Gudrun Vandeginste

Waar een wil is, is een weg

BRUGGE. De Brugse vestiging van Philips huisvest het globaal ontwikkelcentrum van de moderne flatscreen tv. ‘Low range’ tot ‘top end’ Philips-televisies zijn wereldwijd gebaseerd op een platform waarvan jaarlijks in Brugge een nieuwe versie wordt geconcipieerd en dat de basis is voor de hele reeks Philips-tv’s in Europa, Amerika en Asian-Pacific. Twee technoladies hebben hun plaats veroverd in die hightech mannenomgeving.

“Kunnen wij vrouwen technisch iets maken?”, vraagt Gudrun Vandeginste zich retorisch af. “Tuurlijk wel! Dat maakt geen verschil!” “Toch wel”, vult Kathleen Van Damme aan, “we krijgen het vaak zelfs sneller gedaan!” Twee dames met een technologische schwung en een klare kijk op de maatschappij van vandaag en morgen.

Kathleen Van Damme spoort als ‘field quality manager’ problemen of storingen op bij nieuwe tv’s die op de markt komen. Met haar crew tracht ze zo snel mogelijk de oorzaak van het probleem te achterhalen, zodat klanten met hetzelfde euvel ook snel kunnen worden geholpen.

Klik hieronder voor het volledige artikel: 
Technoladies werken aan de maatschappij van de toekomst

© IE-NET 2016