MENU Menu
of
ie-net kviv senioren
Home / Afdelingen / ie-net | KVIV Senioren / Kalender

Kalender

(4 resultaten)
27 okt 2021
Activiteit
Klimaat-Duurzaamheid-Leefmilieu

Cozmix is het bezoekerscentrum van Volkssterrenwacht Beisbroek. In het Planetarium maken we via een filmprojectie op koepel kennis met de explosieve kosmos. Nadien volgt een rondleiding in de interactieve tentoonstelling over sterrenkunde.
Na de lunch in Oostende wacht ons in het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) een boeiende uiteenzetting door Dr. Jan Seys over de problematiek van het stijgende zeewater.

ie-net | KVIV Senioren
18 nov 2021
Activiteit
Landbouw en Voeding

In de voormiddag bezoeken we Fullwood-Packo in Zedelgem, een producent van geavanceerde installaties van conventionele en geautomatiseerde melkstallen, van melkkoeling apparatuur en programma’s voor diermanagement.
Na de lunch worden we verwacht in het museum en de beeldentuin van Irénée Duriez in Ichtegem. Deze kunstenaar is internationaal bekend voor zijn hoofdzakelijk vrouwelijke bronzen beelden en tekeningen. Irénée zal persoonlijk het bezoek verzorgen

ie-net | KVIV Senioren
07 dec 2021
Activiteit
Vrijwilligers

In december 2021 hernemen we de traditie van een Algemene Vergadering met aansluitend het jaareindebanket. Plaats van het gebeuren is “Auberge du Pêcheur”, idyllisch gelegen aan de Leie in Sint-Martens-Latem. We komen samen op dinsdag 7 december, om 12 uur, voor het aperitief met aansluitend de Algemene Vergadering. Om 13.30 uur start dan het jaareindebanket, het einde is voorzien rond 16.30 uur.

ie-net | KVIV Senioren
17 jun 2022
Activiteit

Omwille van de nieuwe datum van deze reis moet ook het programma aangepast worden. Hieraan wordt nu gewerkt en we zullen de definitieve data zo spoedig mogelijk publiceren. We raden aan om deze website regelmatig te checken.

ie-net | KVIV Senioren