Activiteiten

Date: 
01/09/2017
Locatie: 
.

Je fietst in een zeer rustige omgeving, alleen, met vrienden, je gezin of familie. Onderweg probeer je 39 antwoorden te zoeken op de vragen van deze foto fietszoektocht en probeer je een rebus op te lossen. Iedereen onder ons is een winnaar. Wedden dat deze "winnaars microbe"  je zodanig kriebelt dat je alle vragen kost wat kost  wenst op te lossen? En ja je wordt nadien beloond. Wij voorzien voor elke deelnemer een mooie prijs!
Vorig jaar noteerden we 313 deelnemers.

Hellend dak specialist 2017
Date: 
06/09/2017
Locatie: 
Zwijnaarde

Consumenten en overheid zijn zich vandaag bewust dat ecologisch en duurzaam bouwen noodzakelijk is. Ook het hellend dak speelt een belangrijke rol hierin. Het ontwerp en de uitvoering zijn gecompliceerder dan de buitenstaander denkt. Deze opleiding raakt grondig volgende topics aan :

  • Theoretische aspecten
  • Dakopbouw
  • Gevels
  • Praktijkmanagement
Date: 
14/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Een unieke training ervaring! Leer op slechts 4 halve dagen hoe uw strategiekaart te ontwerpen en hoe een succesvolle implementatie mogelijk wordt. Met deze praktijkopleiding wordt de theorie van de Balanced Scorecard (BSC) onmiddellijk omgezet in een realiseerbaar implementatieplan voor uw entiteit, uw afdeling, uw business unit. Een absolute must in onze snel veranderende competitieve omgeving !!!

Asset Management, aan de slag met ISO 55000
Date: 
20/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Na het volgen van deze training:
• Heeft de deelnemer kennis van Asset Management definities en de vereisten genoemd in ISO 55000 
• Is hij / zij bewust van de toegevoegde waarde van Asset Management voor zijn / haar organisatie

Date: 
21/09/2017
Locatie: 
Gentbrugge

Bezoek aan de Beverse Kaasmakerij met productie van 1 miljoen kg kaas per jaar uit melk van 200 eigen koeien. In Bever, gemeente met faciliteiten ( Biévène ), gelegen in een uithoek van het Pajottenland. Lunch op de muur van Geraardsbergen, met uitzicht op de stad van de Ronde van Vlaanderen. 's Namiddags  : bezoek aan de Notre dame à la Rose in Lessines. Middeleeuws hospitaal-museum, met 20 zalen en  ziekenhuisbedden, kunstvoorwerpen, medische instrumenten, farmaceutische verzamelingen en een kruidentuin met geneeskrachtige planten.

Date: 
21/09/2017
Locatie: 
Oostende

Als industrieel toeleveringsbedrijf van afgewerkte en half-afgewerkte producten voor verschillende bedrijfstakken werkt het maatbedrijf Oesterbank steeds op maat van zijn klanten.

Dit bezoek is interessant voor alle ingenieurs.

Veiligheid en beveiliging in industriële sites en installaties
Date: 
21/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Tijdens deze lezing zal dhr. Bart Gruyaert (firma Altifort) samen met een collega een uiteenzetting houden over 2 onderwerpen, die in deze tijd van terrorisme, drugshandel, enz…, meer dan ooit actueel zijn:

• Veiligheid en beveiliging van installaties
• beveiliging van sites

Verkoopstechnieken
Date: 
22/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Breek de regels en verhoog je omzet!

Aankopers klagen dikwijls dat verkopers vaak hetzelfde vertellen en doen. Wij hebben een gulden regel: "Als je concurrent het doet, stop en doe iets anders!".

Natuurlijk is dit gemakkelijker gezegd dan gedaan. De vraag die men zich moet stellen is: hoe kan je je als verkoper onderscheiden van de concurrentie.Daarvoor heb je een systeem en proces nodig!

Date: 
23/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

Ben jij een vrouwelijk ingenieur en wil je samen met een coach aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Schrijf je dan zeker in voor ons Peer Coaching traject! Met een 20-tal duo's doorlopen we een traject dat een jaar zal duren. We starten op 23 september 2017 met een dag waarin je ondergedompeld wordt in de wereld van het coachen en waarbij je jouw peer coach ontmoet.

Date: 
23/09/2017
Locatie: 
Neerijse

Bezoek aan de artisanale Brouwerij De Kroon onder leiding van de bezielende stichter prof.em.dr.ir. Freddy Delvaux, die voor een twintigtal brouwerijen bierrecepten ontwikkelt en test. We proeven, naast de drie klassiekers van de brouwerij, ook een vierde bier, in functie van wat er op dat ogenblik gebrouwen wordt.

Pagina's

© IE-NET 2016