Activiteiten

Date: 
28/09/2017
Locatie: 
Antwerpen

15th Edition - 2nd year

° Procedure up to grant
° Opposition, limitation and appeal
° PCT, taxes, fees, terms and annuities
° Nullity, infringement and patents as an object of property

Date: 
27/11/2017
Locatie: 
Antwerpen

Deze lessenreeks, gespreid over 5 maanden, brengt de deelnemer de vaardigheden bij die zowel op werkgebied als op persoonlijk vlak een verschil kunnen maken. Stressmanagement, leidinggeven en  presentatietechnieken zijn maar enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Voor bepaalde modules geldt een beperkt aantal deelnemers waarbij diegenen die ingeschreven hebben voor de volledige lessenreeks voorrang krijgen.    

Date: 
23/01/2018
Locatie: 
Antwerpen

De cursus wordt uitgesteld tot nader bericht. Onze verontschuldigingen hiervoor.

 

Date: 
28/01/2018
Locatie: 
Torhout

Het voltallig bestuur van de Westvlaamse Ie-net deelgroepen KVIV en VIK nodigen U, als lid ie-net, uit om te klinken op het nieuwe jaar. Spreker dit jaar is ir Stefaan Vergote van de Europese Commissie DG Klimaat met als titel: 'Het Akkoord van Parijs en het Europees Klimaat-en Energiebeleid tot 2030'. Aansluitend gaat het  middagmaal door in de feestzaal, enkel voor wie daarvoor specifiek inschrijft en betaalt. Kinderannimatie wordt indien gewenst, voorzien.

Date: 
28/01/2018
Locatie: 
Gent

INSCHRIJVEN KAN NOG TOT DINSDAG 23/01/2018 OM 18:00 UUR.
Daarna wordt het inschrijfingsformulier gesloten.

Na het grote succes van de Nieuwjaarshappening van de Oost-Vlaamse ingenieurs in 2017 - met meer dan 800 deelnemers - slaan de Oost-Vlaamse ie-net deelgroepen opnieuw de handen in elkaar. Dit evenement staat symbool voor de samenwerking en versterking van het ingenieursnetwerk en richt zich tot alle industrieel, burgerlijk en bio-ingenieurs in Oost-Vlaanderen

Date: 
29/01/2018
Locatie: 
Antwerpen

Mind Mapping® betekent letterlijk vertaald een wegenkaart maken van uw gedachten. Het is een creatieve notitiemethode, ontwikkeld door de Brit Tony Buzan en wordt al dertig jaar wereldwijd en door miljoenen mensen, toegepast. Onze traditionele manier van noteren heeft als nadeel dat ons menselijk brein onvoldoende wordt geprikkeld. Bovendien worden deze nota's slechts in beperkte mate in onze hersenen opgeslagen.

Date: 
30/01/2018
Locatie: 
Antwerpen

Gedurende deze daguitstap herontdekken we de guldensporenstad Kortrijk en zijn vernieuwde industrie (Libeco en Barco)

Date: 
01/02/2018
Locatie: 
Antwerpen

 

Hoever staan we na 16 jaar K.B. Tijdelijke en Mobiele Bouwplaatsen ?

Klaarheid scheppen in het kluwen van regels

Wat is de rol van alle partijen ?

Panelgesprek

Date: 
02/02/2018
Locatie: 
Lommel

Het bouwproject van het nieuwe crematorium - een initiatief van zeven Noord-Limburgse gemeenten - zit op kruissnelheid.  Als alles goed blijft gaan, kan het tweede Limburgse crematorium in het voorjaar van 2018 openen.  

Date: 
02/02/2018
Locatie: 
Oud-Turnhout

In de oude Kempische hoeve aan het kanaal Turnhout-Mol, die werd gerestaureerd en omgevormd tot een kasteelhoeve in classicistische stijl uit de tweede helft van de 18de eeuw, houdt de afdeling VIK Kempen van ie-net-ingenieursvereniging naar jaarlijkse gewoonte, een gezellig samenzijn voor haar leden.

Pagina's

© IE-NET 2016